۲۵ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۵۷

پیگیریهای مهر نتیجه داد/

عملیات آزادسازی روستاهای جاسک از محاصره شنهای روان آغاز شد

عملیات آزادسازی روستاهای جاسک از محاصره شنهای روان آغاز شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان کاغذ بازیهای اداری را ممنوع و همکاری شرکت پخش فرآورده های نفتی، منابع طبیعی، محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی هرمزگان را برای آغاز عملیات آزادی روستاهای جاسک از محاصره شنهای روان را تکلیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، خبرگزاری مهر در راستای اهداف خود که همانا انعکاس مشکلات و معضلات استان در راستای رفع و حل آنهاست در سال 88 اولین گزارش خود را در راستای رفع مشکل شنهای روان و نابودی روستاها منتشر کرد که متاسفانه از سوی مسئولان وقت مورد بی توجهی قرار گرفت.

اما پیگیریهای مهر و انتشار اخبار و ارسال آخرین گزارش در 21 آذر ماه امسال نتیجه داد و ابراهیم عزیزی استاندار هرمزگان در جلسه فوق العاده این موضوع را مورد پیگیری و دستورات لازم برای رفع این مشکل صادر کرد.

ابراهیم عزیزی در جلسه ای، معاون امور عمرانی استاندار را به همراه مدیران کل دستگاه های منابع طبیعی، محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی، امور روستایی استانداری و شرکت پخش فرآورده های نفتی هرمزگان را به دفتر خود دعوت کرده و خواستار آغاز عملیات آزادی روستاهای جاسک از محاصره شنهای روان شد.

وی در این جلسه اقدام پیش نیاز برای آزادی روستاهای جاسک را تعیین سه اولویت اول، دوم و سوم عنوان کرد و گفت: روستاهایی که به واسطه هجوم شن در زندگی مردم اختلال ایجاد شده باید در اولویت اول قرار گرفته و با اقدام فوری از سوی منابع طبیعی مشکل حل شود.

استاندار هرمزگان افزود: شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز وظیفه دارد مالچ مورد نیاز برای تثبیت شنهای روان اطراف روستاهای اولویت اول را به صورت اعتباری در اختیار منابع طبیعی قرار دهد و در این رابطه اعتبارات مالی کنار بگذارید.

عزیزی با بیان اینکه تنها انجام شدن کار مهم است ادامه داد: قصد داریم با آزادی روستاهای جاسک از محاصره شنهای روان، مردمی را که زندگیشان به گرفتاری کشیده نجات دهیم و در این رابطه کاغذ بازی های اداری را کنار بگذارید.

وی علاج واقعه قبل از وقوع را خواستار شد و بیان داشت: قبل از اینکه اتفاقی بیافتد باید کار انجام گیرد وگرنه همه مسئول هستیم.

وی اظهارداشت: اقدامات ثانویه برای روستاهای در اولویت دوم با یک برنامه میان مدت و روستاهای در اولویت سوم با برنامه ای بلند مدت برنامه ریزی شود و در این خصوص کارگروهی ویژه با حضور دستگاه های مربطه به اضافه فرماندار و شهردار جاسک تشکیل شود.

استاندار هرمزگان در ادامه خواستار پیگیری اعتبارات مبارزه با پدیده گرد و غبار از سوی اداره کل محیط زیست شد و تصریح کرد: این اعتبار کمک می کند در برنامه های میان و بلند مدت بتوانیم با یک سری اقدامات هماهنگ و طرح ریزی شده از محاصره مجدد روستاها در آینده جلوگیری کنیم.

عزیزی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی نیز می بایست به طور مستمر شرایط بهداشت این روستاها را بررسی و برای بهبود شرایط افدامات ویژه را در دستور کار خود قرار دهد.

وی ایجاد کمربند سبز را از اقدامات ماندگار جهت جلوگیری از ورود شنهای روان به شهر جاسک عنوان کرد و اذعان داشت: شهرداری جاسک باید در این خصوص اقدامات لازم را انجام داده و بستر مورد نیاز را فراهم کند.

کد خبر 1509589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha