به گزارش خبرگزاری مهر، محمود قربان زاده در جمع مسئولان بخش خصوصی دامپزشکی استان افزود: هم اکنون تعداد 42 مرکز خدمات رسانی بخش خصوصی دام و طیور در شهرهای مختلف استان فعالیت دارند.
وی عنوان کرد: این مراکز شامل داروخانه، کلنیک و مرکز واکسیناسیون دامپزشکی است که در این راستا برای تعداد 39 نفر کاردان و تعداد 20 نفر کارشناس در استان اشتغال زایی شده است.
وی با اشاره به قابلیتها و ظرفیتهای بخش خصوصی دامپزشکی گفت: درحال حاضر تعداد 11 مرکز درمانی، هشت مرکز مایه کوبی، دو مرکز پخش دارو، واکسن و مواد بیولوژیک، پنج مرکز فروش واکسن های بهادار و یک آزمایشگاه در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه کلیه مراکز بخش خصوصی تحت نظارت مستقیم دامپزشکی فعالیت دارند، تصریح کرد: طی سالجاری تعداد 543 مورد بازدید از مراکز یاد شده انجام شده است.
آمادگی دامپزشکی برای راه اندازی مراکز خصوصی در مناطق محروم استان
قربان زاده اظهار داشت: متاسفانه فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی از خدمت در شهرستان های سربیشه، نهبندان و سرایان استقبال نمی کنند و به همین علت ظرفیت خالی برای داروخانه، درمانگاه و مراکز مایه کوبی در این شهرستانها وجود دارد.
وی بیان کرد: دامپزشکی استان آماده است با ارائه تسهیلات به فارغ التحصیلان رشته دامپزشکی از تاسیس مراکز بخش خصوصی در مناطق محروم حمایت کند.
نظر شما