احمد دست نیان در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: معماری ایرانی و اسلامی در کشور ما از ارزش و قدمت زیادی برخوردار است از این رو استفاده از روشهای معماری ایرانی و اسلامی در ساخت مکا هایی مانند مدارس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی ادامه داد: در راستای استفاده از معماری غنی ایرانی- اسلامی برای نوسازی مدارس دو رویکد عمده مورد نیاز است که می توان از فرهنگ خاص حاکم بر منطقه و اقلیم آب و هوایی و نیز مقطع تحصیلی در طراحی های مورد نظر یاد کرد.
مدیر کل نوسازی مدارس استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم توجه به صرفه جویی مصارف سوخت در مدارس اظهار کرد: در حال حاظر مدارس یکی از ارگانهای پر مصرف سوخت به شمار می آید و در راستای کاهش مصرف سوخت و صرف بهینه آن سازمان نوسازی مدارس تلاش خود را در بهینه سازی مدارس برای کاهش مصرف سوخت به کار گرفته است.
دست نیان افزود: به منظور بهینه سازی مصرف سوخت در تخریب،بازسازی و یا مقاوم سازی مدارس درصدد هستیم از شیشه های دو جداره و سیستم حرارت مرکزی استفاده کنیم تا از این طریق علاوه بر کاهش مصرف سوخت،شاهد کاهش خطرات احتمالی آتش سوزی نیز باشیم.
وی از جایگزینی بخاریهای گازی در مدارس خبر داد و گفت: با همکاری سازمان نوسازی مدارس و همچنین ادارات گاز و نظام مهندسی در تمامی مدارس استان بخاریهای گازی جایگزین بخاریهای نفتی می شود.
مدیر کل سازمان نوسازی مدارس استان فارس بیان کرد: با توجه به وجود خوابگاه های دانش آموزی به ویژه خوابگاه های عشایری در فارس درصدد هستیم به منظور کاهش خطرات احتمالی آتش سوزی در این مراکز از سیستم اطفای حریق مرکزی استفاده کنیم که لوله های آب رسان آتش نشانی در آن تعبیه شده باشد.
دست نیان تاکید کرد: در حال حاضر در استان فارس بالغ بر 11هزار و 500 مدرسه غیر استاندارد وجود دارد که در صورت وجود 500 میلیارد تومان اعتبار می توانیم در یک دوره پنج ساله کلاس های غیر استاندارد را استاندارد سازی کنیم.
نظر شما