۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۰۱

بداغی در پاسخ به مهر:

لایحه حمایت از خانواده مجددا در مجلس بررسی می‌شود

لایحه حمایت از خانواده مجددا در مجلس بررسی می‌شود

معاون حقوقی رئیس جمهور با بیان اینکه لایحه حمایت از خانواده یکبار دیگر برای بررسی در صحن علنی مجلس مطرح می‌شود گفت:طولانی شدن زمان تصویب لایحه حمایت از خانواده محل تأمل دارد و نباید قاعدتاً لایحه ای که مربوط به خانواده است تا این حد طولانی شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی مهر، فاطمه بداغی روز سه شنبه در حاشیه مراسم اولین هم اندیشی اندیشه های کاربردی ایران و خانواده در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد وضعیت لایحه حمایت از خانواده نیز گفت: این لایحه باید یکبار دیگر برای بررسی ماده های باقی مانده در صحن علنی مجلس مطرح شود اما هنوز از مجلس خارج نشده است.

بداغی درمورد طولانی شدن زمان تصویب این لایحه نیز اظهار داشت: طولانی شدن زمان تصویب لایحه حمایت از خانواده محل تأمل دارد و نباید قاعدتاً لایحه ای که مربوط به خانواده است تا این حد طولانی شود ولی به هر حال مجلس اصول خود را دارد و تابع قوانین داخلی خود است.

معاون حقوقی رئیس جمهور همچنین در مورد قوانین نامناسب در حوزه زنان نیز تصریح کرد: به نظر می رسد برخی از قوانین مدنی نیاز به بازنگری دارد و برخی موارد نیز مربوط به شریعت است که می توان برای آنها ضمانت اجرایی مناسب تری تعیین کرد و به مرحله اجرا درآید به عنوان مثال در رابطه موضوعی مثل حسن معاشرت و یا نیکی به والدین می توان نظارت اجراهای مدنی مناسب تری طراحی کرد.

وی در خصوص سند امنیت ملی زنان و کودکان گفت: آنچه در رابطه با این سند مطرح شده است مربوط به موارد خشونت و رفع آن توسط قانون است و این موضوع به لحاظ پیشگیری پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: در این سند ضمانت کافی اجرایی برای مجازات های مربوط به خشونت علیه زنان و کودکان طراحی و تدوین شده است و پس از تصویب سند به مرحله اجرا در خواهد آمد.

بداغی همچنین درخصوص جزوه مبارزه با بزهکاریهای کودکان که در کنار لایحه حمایت از خانواده مطرح شده است اذعان داشت: در این جزوه بحث حمایت از کودکان و اطفال مطرح است. همچنین بحث بزهکاریهای آنان و حمایت های قانونی که به لحاظ کیفری در کاهش بزهکاری های اجتماعی  موثر است مطرح شده است.

معاون حقوقی رییس جمهور در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر مطالبات رهبر انقلاب درخصوص خلاء های قانونی حوزه زنان اظهار داشت: این بخش با رویکرد عدالت به اجرا در خواهد آمد.

وی افزود: غیر از خلاء های قانونی مقام معظم رهبری به بحث آداب و رسوم منطقه ای نیز اشاره کرده اند. به نظر می رسد خیلی از عرف ها در حال حاضر ربطی به اسلام ندارد و باید با ایجاد کار فرهنگی زمینه ارتکاب آنان از بین رود و ضمانت اجرایی برای آنها در نظر گرفته شود.

کد خبر 1511898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha