۲۸ دی ۱۳۹۰، ۲۱:۵۹

عباسی در گفتگو با مهر:

صادرات صنایع دستی همدان 44 درصد کاهش یافت

صادرات صنایع دستی همدان 44 درصد کاهش یافت

همدان - خبرگزاری مهر: معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: صادرات صنایع دستی استان در آذر ماه سال جاری کاهش 44 درصدی را تجربه کرده است.

بهجت عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر از صادرات یک میلیون و 334 هزار و 878 دلاری تولیدات صنایع دستی این استان در آذرماه سال جاری خبر داد.

عباسی اضافه کرد: یک میلیون و 295 هزار و 958 دلار از این تولیدات به صورت رسمی و از طریق گمرک همدان به سایر کشورها ارسال شده است.

218 تن سفال از همدان صادر شد

وی عنوان کرد: ارزش وزنی صنایع دستی صادر شده 332 تن است و 218 تن آن را محصولات سفال شامل می‌‌شود.

عباسی یادآور شد: تولیداتی که به صورت غیر رسمی صادر شده‌ شامل سفال، مرواربافی، نازک‌کاری روی چوب، رودوزی‌های سنتی و چرم است.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان گفت: مجموع صادرات رسمی و غیر رسمی صنایع دستی همدان در مدت مشابه سال گذشته دو میلیون و 407 هزار و 309 دلار بوده است.

وی یادآور شد: در این مدت سفال، مجسمه پلی استر، شیشه دست‌ساز، مجسمه، گلدان فلزی و آینه با قاب از تولیدات صنایع دستی همدان، به هشت کشور جهان صادر شده است.

هشت کشور خریداران اصلی صنایع دستی همدان هستند

عباسی ادامه داد: فرانسه، سوئد، قطر، عراق، امارات، ترکیه، پاکستان و هلند خریداران صنایع دستی این استان در ماه گذشته بودند.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان در خصوص وضعیت کارگاه های چوب استان همدان نیز گفت: بیشترین کارگاه های صنایع دستی تویسرکان مصنوعات چوبی است.

عباسی با بیان اینکه دو هزار و 915 کارگاه مصنوعات چوبی در شهرستان تویسرکان فعالیت دارد، اظهار داشت: در برخی از خانه‌های تویسرکان تمامی اعضای خانواده به تولید مصنوعات چوبی از جمله مبلمان منبت مشغولند.

3500 کارگاه هنرهای سنتی در تویسرکان فعال است

وی ادامه داد: بیش از سه هزار و500 کارگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی در شهرستان تویسرکان استان همدان فعال است.

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان بیان کرد: کارگاه‌های موجود شهرستان‌ تویسرکان در رشته‌های سفال و سرامیک، مصنوعات چوبی، چرم و سراجی، گلیم‌بافی، سازهای سنتی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی فعالیت دارند.

وی از فعالیت 10 کارگاه سفال و سرامیک در شهرستان تویسرکان خبر داد و یادآور شد: این شهرستان از قابلیت‌های ویژه‌ای در حوزه صنایع دستی برخوردار است که می‌تواند مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

کد خبر 1512974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha