به گزارش خبرنگار مهر: فرماندار شهرستان دامغان چهارشنبه در آیین اختتامیه این آئین گفت: هنر تغزیه خوانی و شبیه خوانی به عنوان میراث فرهنگی ما بوده که الحمد الله این هنر به خوبی توانسته در جامعه بدرخشد.
مرتضی علی آبادی افزود: هنرمندان تعزیه خوان و شبیه خوان توانستند در 17 شب برنامه های خوبی را اجرا کنند و بار دیگر عشق و علاقه خود را به حضرت اباعبدالحسین(ع) ابراز نمایند.
وی گفت: همه باید تلاش کنیم این هنر در جامعه نمایان شود و هنرمندان این هنر دینی و اسلامی قدر خود را بدانند که در چه زمینه ای گام بر می دارند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان نیز اظهار داشت: امروزه هنر تعذیه خوانی در یونسکو به ثبت رسیده و این هنر در شهرستان دامغان نیز از یک جایگاه والا برخوردار است.
ابوالفضل صادقی نژاد افزود: در طول 17 شب برگزاری آئین تعزیه خوانی، 8 هزار نفر از مردم دامغان از این برنامه استفاده کردند.
وی اضافه کرد: با همراهی و همدلی مردم بوده که توانستیم این هنر بسی عظیم و ماندگار در طول 17 شب در این شهرستان و در دومین سال پیاپی برگزار کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان گفت : این اداره در جهت حمایت و تقویت از هنر تعزیه خوانی و هنرمندان آن تمام تلاش خود را بکار خواهد گرفت تا این هنر بهتر از گذشته در این شهرستان بدرخشد.
اجرای گروه سنگ زنی هیات عزادارای روستای صلح آباد و گروه همخوانی از دیگر برنامه های این آیین اختتامیه بود.
در پایان این آیین از 19 گروه هنرمند تعزیه خوان و شبیه خوان شهرستان دامغان با اهدا لوح و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
17 شب 19 شبیه خوانی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان، فرمانداری این شهرستان و همکاری حوزه هنری استان سمنان برگزار شده بود.
دامغان-خبرگزاری مهر: دومین آیین 17 شب 19 شبیه خوانی در دامغان با تجلیل از هنرمندان به کار خود پایان داد .
کد خبر 1517159
نظر شما