۷ بهمن ۱۳۹۰، ۹:۵۳

نوسودی:

گردشگری ظرفیت اصلی توسعه کردستان/ تعریف 30 بسته سرمایه گذاری در آبیدر

گردشگری ظرفیت اصلی توسعه کردستان/ تعریف 30 بسته سرمایه گذاری در آبیدر

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تقویت و توجه به حوزه گردشگری را ظرفیت اصلی این استان در راستای توسعه همه جانبه عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اردوان نوسودی شامگاه پنجشنبه در نشست خبری استاندار کردستان با خبرنگاران رسانه های جمعی استان اظهار داشت: تقویت و حمایت از صنعت گردشگری ظرفیت اصلی استان کردستان در راستای رسیدن به توسعه همه جانبه است و به همین دلیل نیز اقدامات خوبی برای بهره برداری از ظرفیت های این بخش در استان آغاز شده است.

وی ادامه داد: کردستان به دلیل شرایط و ویژگی های خاص در بخش گردشگری ظرفیت های نهفته و خوبی را در اختیار دارد که باید با جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی و برنامه ریزی بهتر و اصولی از تمامی ظرفیت های این بخش بهره برداری کرد که در راستای عملی کردن این مهم اقدامات اولیه در استان آغاز شده است و این روند با جدیت هر چه تمامتر دنبال می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: تعریف محورهای مختلف گردشگری در کنار ایجاد و تاسیس شرکت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری از جمله مهمترین اقدامات اجرایی در راستای بهره برداری از این ظرفیت به شمار می رود و خوشبختانه در کمتر از یک سال اخیر نیز بخش زیادی از کارها و اقدامات پیش بینی شده جنبه اجرایی به خود گرفته است.

وی اعمال مدیریت واحد در این بخش را یکی از اولین اقدامات عملیاتی برای بهره برداری از ظرفیت های گردشگری استان کردستان عنوان کرد و افزود: در این راستا و با تاسیس شرکت های توسعه گردشگری با سهام داری سازمان همیاری و شهرداری های استان اقدامات خوبی برای اعمال مدیریت واحد در این بخش اجرایی و عملیاتی شده است.

نوسودی گفت: یکی از ظرفیت های اصلی گردشگری در استان کردستان منطقه آبیدر سنندج است که با توجه به مصوبه دولت در جریان سفر اول به کردستان و تصویب آبیدر به عنوان نقطه نمونه گردشگری برنامه ریزی خوبی برای توسعه آن آغاز شده است.

وی از تعریف 30 بسته سرمایه گذاری در آبیدر سنندج خبر داد و یادآور شد: این بسته های سرمایه گذاری با هدف جذب اعتبار بیشتر و لزوم مشارکت بخش خصوصی برای تسریع در توسعه و پیشرفت شهرستان سنندج تعریف شده است و به مرور زمان جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا می کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان تعریف بازارهای جدید مالی در این استان برای جلب مشارکت بخش خصوصی را یکی از نیازهای اصلی و جدی عنوان کرد و گفت: فروش اوراق مشارکت بهترین شیوه در راستای عملی کردن این مهم به شمار می رود.

نوسودی به محور قشلاق گریزه به عنوان دیگر نقطه گردشگری در شهرستان سنندج اشاره کرد و اظهار داشت: در این منطقه نیز 260 هکتار زمین از شرکت آب منطقه ای تحویل گرفته شده است و اقدامات اولیه برای صدور سند و همچنین آغاز تعریف بسته های سرمایه گذاری نیز در این بخش فراهم شده است.

وی گفت: در کنار تعریف نقطه های گردشگری در سایر شهرهای استان کردستان نیز همچون سقز، قروه و مریوان نیز اقدامات این چنین آغاز شده و تلاش می شود که این شیوه کاری در دیگر نقاط استان کردستان نیز با جدیت هر چه بیشتر دنبال و پیگیری شود.

معاون هماهنگی استاندار کردستان در پایان یادآور شد: انتظار می رود که با توجه به مشارکت و همکاری مناسب بین دستگاه های دولتی و همچنین جلب مشارکت بخش خصوصی روند فعلی توسعه بخش گردشگری در استان کردستان با جدیت بیشتری دنبال و مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 1518036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha