۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۳۸

همایش "وقف احسان ماندگار" در نیشابور برگزار شد

همایش "وقف احسان ماندگار" در نیشابور برگزار شد

نیشابور - خبرگزاری مهر: همایش "وقف احسان ماندگار" در راستای توسعه و ترویج فرهنگ وقف و تجلیل از واقفان استان در تکیه ابوالفضلی(ع) نیشابور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی صبح شنبه در این مراسم گفت: ائمه اطهار(ع) موقوفاتی را که بنیان‌گذاری کردند فقط برای مسائل اعتقادی نبود، بلکه برای اداره امور مختلف جامعه، این سنت حسنه را انجام می دادند.

حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد افزود: نباید نسبت به مسئله وقف و ارتباط آن با امامت و ولایت جامعه اسلامی غافل باشیم.

وی اظهار داشت: در دوره نظام مقدس جمهوری اسلامی، حمایت امام راحل و مقام معظم رهبری از وقفیات یکی از سرمایه‌های ارزشمندی است که این میراث نبوی و ائمه اطهار(ع) از آن برخوردار بود.

وی بیان کرد: در تاریخ 30 ساله انقلاب یک مورد نداریم که در موضوع حقوق شرعی موقوفات، امام راحل یا مقام معظم رهبری جامعه و مردم را الزام به یک حکم حکومتی کرده باشند.

این مقام مسئول استانی تصریح کرد: ایشان به‌طور مستمر بر رعایت حقوق شرعی موقوفات تاکید داشتند.

مدیرکل اوقاف استان ادامه داد: حضرت امام علی(ع) چه در دوره خانه‌نشینی و چه در دوره امامت به موضوع وقف عنایت داشتند.

گنابادی‌نژاد افزود: موقوفاتی از امام علی(ع) در دوره 25 ساله ثبت شده و برای جهان اسلام به یادگار مانده است که به مراتب بیشتر از موقوفاتی بود که در دوره حکومت پنج ساله از ایشان ثبت شده است.

وی یادآور شد: ولایت‌مداری میدان هر کس نیست، جامعه‌ای ولایت‌مدار است که در عرصه‌های مقابله با فتنه سرافراز بیرون آمده است.

وی اضافه کرد: کسانی توانستند وقف کنند که دل‌هایی پاک، صاف و بر مسیر دیانت خود محکم و ثابت‌قدم باشند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور نیز در این مراسم گفت: اولین واقف در دین اسلام، پیامبر اکرم(ص) و بعد ایشان امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) هستند.

حجت‌الاسلام محمد ذاکری اظهارکرد:همانطور که خداوند زمینه بهره‌ مندی دیگران را از نعمت‌های خود فراهم کرده است، ما نیز باید به اهل بیت(ع) اقتدا کنیم و زمینه بهره‌مندی دیگران را فراهم کنیم.

وی اظهار داشت: کسی که وقف می‌کند با میل خود و با اعتقاد به آموزه‌های دینی در مسیر قدم می‌گذارد که نام خودش را در تاریخ جاودانه می‌کند.

وی بیان کرد: انسان می‌تواند با وقف هم نام خودش را در دنیا و هم در آخرت ماندگار کند و وقف در آن دنیای جاویدان، کمک‌کار انسان می‌شود.

وی معتقد است: واقفان بصیر و دوراندیش در دوران مختلف متناسب با نیازهای روز برای بسط و حفظ ارزش‌های دینی، وقفیات را انجام می‌دادند.

وی تجلیل از واقفان را گامی برای معرفی وقف و ترویج فرهنگ وقف دانست.

کد خبر 1518771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha