به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سالاری افزود: با توجه به روند موجود در کشور واحد اورژانس و فوریتهای پزشکی مقطع کارشناسی پرستاری نیازمند بازنگری است و هم اکنون دانشجویان پرستاری در ترم آخر 3 واحد تئوری و یک واحد کارورزی در عرصه اورژانس و فوریتهای پزشکی پاس می کنند.
وی اضافه کرد: کوریکولوم آموزشی پرستاری بحران و اورژانس توسط دکتر خانیکی در هیئت بورد طرح و تصویب شد که باید سریعتر در دانشگاهها مطرح و تربیت پرستار بحران دست کم در دانشگاههای تهران و شهید بهشتی در مقطع کارشناسی ارشد هر چه سریع تر اجرا شود چون کشور به افراد آموزش دیده در زمینه بحران نیاز دارد.
سالاری ادامه داد: در مقطع دکترا نیز رشته سلامت در بلایا و فوریت ها در کشور داریم و پرستاران علاقه مند با مدرک کارشناسی ارشد می توانند در این رشته مدرک دکترای تخصصی را اخذ کنند بدین ترتیب پرستاران بحران می توانند متولی مدیریت بحران شوند.
دبیر کمیته بحران بیمارستان امام خمینی (ره) با بیان اینکه مدیریت بحران یک کار چند رشته ای است گفت: پرستاری بحران یعنی استفاده سیستماتیک از دانش و مهارت پرستاری به کمک دیگر رشته های تخصصی که در زمینه بحران فعالیت می کنند.
سالاری افزود: پرستاری بحران در جهت جلوگیری از بروز آسیب های جسمی، روانی و کاهش عوارض و مرگ و میر بیماران در حوادث و بلایا است و پرستار بحران به تنهایی نمی تواند کاری از پیش ببرد و این کار نیازمند یک کار تیمی است.
وی گفت: پرستار بحران یک تخصص در چرخه بحران از فاز پیشگیری، آمادگی، پاسخ و فاز بازیابی است. پرستار در همه این فازها می تواند به خوبی نقش ایفا کند و به عنوان مدیر بحران وارد عمل شود.
نظر شما