۱۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۸:۰۲

اشرف نیا خبر داد:

افزایش زیرساختهای گردشگری استان آذربایجان شرقی

افزایش زیرساختهای گردشگری استان آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: زیرساختهای گردشگری استان طی چند سال اخیر افزایش قابل توجهی داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اشرف نیا در جلسه ستاد دایمی  تسهیلات سفر استان  افزود: ساخت مجتمع های بین راهی و توجه ویژه به مناطق نمونه گردشگری برای ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی از اقدامات مشهود سازمان میراث فرهنگی در استان بوده است.

اشرف نیا بیان کرد: با همت سازمان میراث فرهنگی استان و نظارت این سازمان بر عملکرد دستگاه های مرتبط،  اقدامات انجام گرفته در شهرهای استان، آذربایجان شرقی را به یک مقصد گردشگری مطمئن برای گردشگران در کشور تبدیل کرده است.

وی با تاکید بر اینکه نظارت و کنترل باید در ایام نوروز با جدیت و اهتمام بیشتری توسط دستگاه های مربوطه به خصوص میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری انجام شود، گفت: آذربایجان شرقی باید میزبان شایسته ای برای مسافران نوروزی باشد.

معاون عمرانی استاندار اظهار داشت: مردم باید از تلاش ها و خدمات و امکانات دستگاه های دولتی بهره برده و نتیجه این اقدامات را در افزایش گردشگر ورودی به استان و رضایت آنها مشاهده کنیم.

اشرف نیا ادامه داد: آذربایجان شرقی استانی دارای قابلیت های بالای گردشگری در زمینه های تاریخی، طبیعی و فرهنگی است که باید این توانایی ها در تمام مدت به خصوص در تعطیلات نوروز و تابستانی به گردشگران نشان داده شود.

وی یادآور شد: باید از توجه ویژه و اهتمامی که دولت در زمینه گردشگری و اختصاص اعتبارات مناسب به این حوزه داشته به خوبی در استان بهره برده و آذربایجان شرقی را به یک مقصد نمونه گردشگری در کشور تبدیل کنیم.

گفتنی است، جلسه ستاد دایمی  تسهیلات سفر آذربایجان شرقی با ریاست استاندار آذربایجان شرقی و حضور مسئوان تمامی دستگاه های ذیربط برگزار شده و در آن به بررسی مشکلات و پیشنهادات پیش روی حوزه گردشگری در تعطیلات پیش روی عید نوروز پرداخته شد. 

3200 نفر از اعتبارات مشاغل خانگی بهره مند می شوند  

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اظهار داشت: از محل اعتبارات سال جهاد اقتصادی 3200 نفر از اعتبارات مشاغل خانگی بهره مند می شوند .

تراب محمدی افزود: اعتبارات سال 90 برای مشاغل خانگی مبلغی در حدود 100 میلیارد ریال بوده که بخش عمده آن به متقاضیان اختصاص یافته است.

محمدی تصریح کرد: در این راستا افراد تازه کار را به منظور سهولت آغاز کار به سمت کارگاه های فعال صنایع دستی سوق دادیم تا شروع و ادامه فعالیت در این حوزه برای آنها هرچه سریعتر فراهم شود.

رئیس شورای فنی صنایع دستی استان آذربایجان شرقی بیان کرد: تا کنون مبلغ بیش از 80 میلیارد ریال از محل این اعتبارات در کمیته کارشناسی ساماندهی مشاغل برای واگذاری به بانکها مصوب شده و افراد واجد دریافت وام و مبلغ دریافتی نیز به بانکهای مورد نظر معرفی شده اند.

محمدی یادآور شد: استقبال از این طرح بسیار زیاد بوده و با بررسی افراد متقاضی، تا کنون بیش از دو هزار و 850 نفر برای دریافت این وام ها به بانک های طرف قرارداد معرفی شده اند.

وی تاکید کرد: روزانه بیش از 400 ثبت نامی از سوی شهرستان های مختلف استان برای دریافت تسهیلات مشاغل خانگی داشتیم که شهرستان مراغه پس از تبریز بیشترین میزان تقاضا را به خود اختصاص
می دهد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگی استان آذربایجان شرقی با اشاره به صدور کارت شناسایی مهارت برای شاغلان صنایع دستی، گفت: صدور کارت شناسایی مهارت برای صنایع دستی به جز مشاغل خانگی در سال 90 نسبت به سال 89 بیش از سه برابر رشد داشته است.

محمدی تشریح کرد: در سال 89 برای 475 نفر کارت شناسایی مهارت صنایع دستی صادر شده بود که در سال جاری این تعداد به 1325 مورد افزایش یافته است.

کد خبر 1522922

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha