عباسعلی نورا نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی درباره هفته وحدت به خبرنگارمهر گفت: وحدت اسلامی به معنای عدول یک فرقه اسلامی از اعتقادات خود نیست بلکه جمع شدن حول محور اشتراکات اسلامی است. اینکه با تکیه بر اشتراکات و رسیدن به تفاهم واحد در اختلاف عقاید، همدیگر را تحمل کنیم.
وی افزود: دشمنان انگشت روی نقاط اختلاف برانگیز میگذارند و آنها را بزرگ و درشت میکنند تا طبق ضرب المثل قدیمی تفرقه بینداز و حکومت کن این توصیه را عملیاتی کنند. ولی مردم مسلمان هشیار تر از آنها هستند و با اتحاد خود هرگونه افراط و تفریطهای معدود افراد در مذاهب اسلامی گوناگون را محکوم میکنند. چرا که این افراط و تفریطها به متلاشی شدن جهان اسلام منجر میشود.
نورا درمورد اینکه دشمنان تلاش میکنند که امام علی(ع) را بعنوان عامل تفرقه در بین مسلمین معرقفی کنند هم اظهارداشت: طرح این مسئله اشتباه فاحشی از سوی دشمنان است. زیرا امام علی(ع) را همه مذاهب اسلامی قبول دارند و مورد پذیرش شیعه بعنوان امام اول و سنیان به عنوان خلیفه چهارم است.
نماینده زابل درمورد نقش برادران اهل سنت در حفظ وحدت میان مسلمانان هم یادآورشد: در حوزه جغرافیایی ما تا زمانی که طالبان و وهابیون نیامده بودند اهل سنت با برادران شیعه خود هیچ مشکلی نداشتند و همگی به خوبی با هم زندگی میکردند، چرا که ما اشتراکات بیش از هزار ساله با هم داریم. وهابیون توسط آمریکاییها و سعودیها از خارج کشور به ایجاد فتنه و آشوب در میان مردم منطقه پرداختند و متأسفانه یکسری آثار سوء کجرویها و انحرافاتی را با خود برجا گذاشت.
وی اذعان داشت: اهل سنت از وحدت حمایت میکند و اگر به همین منوال پیش روند عده ناچیز تفرقه افکنان را هم از بین خواهیم برد.
نورا درمورد وظیفه سیاستمداران و حاکمان کشورهای اسلامی در حفظ و گسترش وحدت هم تصریح کرد: سیاستمداران مسلمان مستقل اگر منافع اسلام را میخواهند چارهای جز وحدت ندارند و هرگونه ضربه به وحدت به ملت و کشور خودشان زیان میرساند.
وی تأکید کرد: من چشم امیدی به حاکمانی که از طریق وراثتی به حکومت رسیدهاند ندارم و باید ملت این کشورها تکلیف اینگونه حاکمان را روشن کنند. اما حاکمان کشورهای اسلامی میتوانند با تکیه بر رسانههایشان با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی مسائل روز جهان اسلام از انحرافات مردم مسلمان توسط رسانههای بیگانه جلوگیری نمایند.
نظر شما