۱۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۴۴

حاجی بابایی اعلام کرد:

استفاده از معلمان چهارم و پنجم در پایه ششم

استفاده از معلمان چهارم و پنجم در پایه ششم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه هیچ معلمی به اجبار از دوره راهنمایی به دوره ابتدایی منتقل نمی شود، گفت:اولویت انتخاب معلمان برای تدریس در پایه ششم ابتدایی، معلمان پایه های چهارم و پنجم دوره ابتدایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی روز یکشنبه در حاشیه یادواره شهدای مراکز تربیت معلم سراسر کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تکلیف نیروهای مازاد دوره راهنمایی به دنبال حذف پایه اول راهنمایی در سال تحصیلی آینده چه می شود؟ افزود: برنامه ریزی ها به گونه ای است که هیچگونه نیروی مازادی در دوره های راهنمایی و ابتدایی نخواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه این وزارتخانه برای اجرای نظام جدید آموزشی با کمبود نیروی انسانی مواجه نیست، تصریح کرد: اولویت انتخاب معلمان برای تدریس در پایه ششم ابتدایی، معلمان پایه های چهارم و پنجم دوره ابتدایی است.

حاجی بایایی به تامین بیش از 90 درصد فضای آموزشی مورد نیاز برای تشکیل کلاس پایه ششم دوره ابتدایی در سال تحصیلی آینده اشاره کرد و افزود: هم اکنون 50 هزار معلم در اختیار داریم اما در مجموع 30 تا 40 هزار معلم برای تدریس در پایه ششم ابتدایی مورد نیاز است.

حاجی بابایی اضافه کرد: همچنین برخی از نیروهایی که به تازگی به حق التدریس تبدیل وضعیت شده اند، در پایه ششم ابتدایی تدریس خواهند کرد.

وی در ادامه به افزایش ظرفیت مدارس راهنمایی غیردولتی در برگزاری کلاس های دوره ابتدایی اشاره کرد و افزود: در پی حذف پایه اول دوره راهنمایی در سال تحصیلی آینده قرار شد روند افزایش ظرفیت این مدارس و ایجاد کلاس های دوره ابتدایی هر چه سریع تر انجام شود.

حاجی بابایی از ارائه مجوز تبدیل مدرسه غیردولتی راهنمایی به ابتدایی خبر داد و افزود: مدیران می توانند به جای دو کلاس دوره راهنمایی شش کلاس ابتدایی برگزار کنند.

وی افزود: ضمن اینکه به منظور توسعه و تقویت مدارس غیردولتی در سراسر کشور، این مدارس می توانند برای برگزاری دوره پیش دبستانی مجوز لازم را اخذ کنند و با توان مالی بیشتری به کار خود ادامه دهند.


وزیر آموزش و پرورش درباره بودجه  بودجه سال آینده وزارت آموزش و پرورش گفت: بودجه این وزارتخانه در سال 91 نسبت به امسال افزایش پیدا خواهد کرد.

حاجی بابایی همچنین در این مراسم با اشاره به تصویب راه اندازی دانشگاه فرهنگیان گفت: بیش از 12 میلیارد تومان بودجه عمرانی برای دانشگاه ویژه فرهنگیان پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد: این دانشگاه در مهرماه سال 91 اقدام به پذیرش دانشجو در سراسر کشور می کند و پس از آن نیز دوره های کارشناسی ارشد و دکترا را برگزار خواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش به دانشگاه شهید رجایی اشاره کرد و افزود: این دانشگاه نیز اقدام به پذیرش دانشجویانی برای تدریس و فعالیت در وزارت آموزش و پرورش می کند.

کد خبر 1526242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha