به گزارش خبرنگار مهر، بیست و هفتمین و بیست و هشتمین دوره مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) در شهرستانهای شوش و مسجدسلیمان خوزستان به مدت دو روز در 16 و 17 بهمن ماه سال جاری در حوزه های علمیه شوش و مسجدسلیمان با حضور ائمه جمعه شهرستانها و مدیران حوزه های علمیه برگزار شد.
دوره مرزبانی از مکتب اهل بیت(ع) در شوش با شرکت 130 نفر از طلاب و در مسجد سلیمان با شرکت 50 نفر از طلاب خواهر و برادر اجرا شد.
حجت الاسلام پاکدل و حجت الاسلام جنتی از مدرسان حوزه علمیه قم به عنوان مدرس در این دو شهرستان حضور یافتند که به بررسی و نقد فرقه های ضاله و منحرف پرداختند.
همچنین اساتید این دوره با ارائه اسناد معتبر، پخش کلیپ تصویری و ارائه تصاویر مستند از برخی فرقه های ضاله، به بیان انحرافات فکری، سیاسی و مذهبی فرقه ها پرداختند.
ارائه تاریخچه ظهور فرقه ها پس از ارتحال نبی اکرم(ص)، سیاست استکبار از ایجاد تفرقه میان امت مسلمان و پاسخ به شبهات از جمله مباحث بیان شده در این دوره بود.
در این دوره، بسته های فرهنگی محتوای نرم افزار و کتاب با مباحث نقد فرقه های ضاله و منحرف از سوی واحد فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم- نمایندگی خوزستان به طلاب شرکت کننده اهدا شد.
حجت الاسلام فاضل چنانی مدیر حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) شوش در خصوص این دوره ها با بیان اینکه هر چیزی آفتی دارد، گفت: بنا بر روایات اسلامی، آفت دین، افراط و تفریط در اعتقادات است. دین اسلام، دین اعتدال و میانه روی است؛ از این رو دشمن در پی انحرف کردن این دین مبین از خط اعتدال است.
حجت الاسلام چنانی، دشمنی با اهل بیت(ع) و قرآن کریم را هدف عمده استکبار دانست و عنوان کرد: سنگر بزرگ مقابله با اهداف شوم دشمنان، حوزه های علمیه و روحانیت است بنابراین روحانیون و مبلغان باید در برابر هجمه های فرهنگی و همچنین نفوذ دشمن به دین مبین اسلام ایستادگی خود را حفظ کنند.
وی شرکت در دوره های نقد فرقه های انحراف، حضور در جلسه های علمی، استفاده از علمای دینی و متخصصان مکتب تشیع را یکی از راه های مسلح شدن در برابر دشمنان اسلام عنوان کرد و گفت: دوره مرزبانی از مکتب اهل بیت (ع) گامی مثبت در راستای جلوگیری از انحراف دین مبین اسلام و همچنین دفاع از حریم مقدس اهل بیت (ع) است.
نظر شما