به گزارش خبرگزاري مهر و به نقل از روابط عمومي كنفرانس مديريت شهرسازان معاون هماهنگي امور عمراني وزارت كشور گفت: سايه انداختن مسايل سياسي محلي و برخي خواست هاي ناحيه اي بر شوراها و شهرداري ها ، سبب نارضايتي و مانع انتخاب شهرداران متخصص شده است.
مهندس مقيمي افزود: نتيجه اين امر، انتخاب شهرداران و شهرداري هاي ضعيف و ناتوان بوده كه در اين ميان ، ميدريت دراز مدت ، علاوه بر نارضايتي عمومي شهروندان موجچب تخريب منابع مالي و سرمايه اي و نيز از بين رفتن فرصت ها شده است.
وي خاطر نشان كرد: تحقق نيافتن طرح هاي جامع و تفصيلي شهرهاي كشور كه به دليل ناهمخواني، مشمول گذر زمان شده اند، در كنار توجه نكردن لازم به هويت شهرها در شهر سازي و طراحي شهري از عمده چالش هاي مديريت شهري است.
مهندس مقيمي تصريح كرد: به جز چند شهر بزرگ، شوراها و شهرداري ها به مسايل اجتماعي شهرها نمي پردازند كه ضرورت توجه به اين امر با نظر به اين كه امروه پديده شهري شدن در كشور شتاب دارد و حدود 70 درصد جمعيت كشور شهر نشين هستند، بيش از پيش ضروري به نظر مي رسد.
معاون هماهنگي امور عمراني وزارت كشور گفت: برنامه ريزي و طراحي شهري در جهت سازماندهي كانون هاي بحران خيز و ناامن در شهرها و جراحي بافت هاي مذكور با تخصيص اعتبار، نوين سازي بودجه ريزي در ساختار شهرداري ها و تهيه تراز مالي - فيزيك طرح ها به صورت واقعي ، انتخاب شهرداران از ميان فلرغ التحصيلان رشته هاي شهرسازي و مهندسان مرتبط با مسايل شهري و برنامه هاي توسعه و عمران ، از مهم ترين اولويت هاي مديريت شهري است.
مقيمي با تاكيد بر اين كه ضرورت به روز كردن قوانين شهرداري ها و ساير قوانين مرتبط از يك سو و از ديگر سو، تسريع در واگذاري امور لازم به شهرداري ها در اجراي ماده 136 قانون برنامه سوم و در ادامه آن در ماده 137 قانون برنامه چهارم در جهت ايجاد مديريت واحد شهري، از ديگر اولويت هايي است كه مي بايست هر جه سريع تر مورد توجه قرار گيرد.
نظر شما