به گزارش خبرنگار مهر، در این میان شهروندان اصفهانی هم شرکت گسترده در راهپیمایی 22 بهمن را تکلیف ملی و دینی خود می دانند.
آنان در گفتگو با خبرنگار مهر از همی نشور و اشتیاق سخن می گویند و آمادگی خود را برای خضور یکپارچه در این راهپیمایی اعلام می کنند.
محمود احمدی که سالهاست در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کند اعتقاد دارد: مردم با حضور گسترده خود در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن دشمنان انقلاب و نظام اسلامی را بیش از پیش و در شرایط حساس کنونی جهان و منطقه از دستیابی به اهداف خود مایوس می کنند.
این فرهنگی 45 ساله می افزاید: وظیفه شرعی و دینی داریم که به شکلی باشکوه و گسترده در مراسم راهپیمایی سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است شرکت کنیم.
اکنون مردم برای پاسخ به ندای رهبر فرزانه خود و برای تجدید بیعت با آرمان های امام راحل و شهدا در راهپیمایی شرکت می کنند، راهپیمایی که همچون سیلی خروشان خیابانها را قرق کرده و مثل مشت محکمی است بر دهان دشمنانی که از این همه حضور شوک شده اند .
حمید یک دانشجو است و معتقد است: شرکت گسترده مردم در این راهپیمایی موجب نا امیدی دشمنان اسلام، انقلاب و نظام می شود چرا که دشمنان اسلام و انقلاب به راهپیمایی روز 22 بهمن چشم دوخته اند و هرگونه کوتاهی باعث خسارت بزرگی به کشور می شود.
بسیاری از افرادی که می خواهند در تظاهرات شرکت کنند بر اهمیت حضور گسترده اقشار مختلف مردم در این راهپیمایی صحه می گذارند و می گویند: حضور یکپارچه مردم در راهپیمایی 22 بهمن صحنه نمایش وحدت و انسجام و عزم ملی در پیگیری اهداف انقلاب اسلامی است.
به گفته ابراهیمی که یک بانوی 60 ساله است و پرچم ایران را به دست گرفته : در این برهه حساس و سرنوشت ساز همه وظیفه داریم در این راهپیمایی شرکت کنیم.
وی با ضروری خواندن حضور مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه می گوید: حضور مردم در صحنه، تهدیدات را خنثی می کند و ضریب امنیت ملی را بالا می برد.
تظاهرات و راهپیمایی 22 بهمن در سالگرد انقلاب نماد استقامت و تداوم انقلاب است، در طول سال گذشته تحت شدیدترین حملات رسانه ها و تهدیدهای روانی آمریکا برای حمله یا تحریم اقتصادی بودیم، اما حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن یا در صحنه های دیگر پاسخگویی به دشمنان و تهدیدات آنهاست.
حاج احمد جانباز 50 درصد هم معتقد است :خارج از جهت گیری های سیاسی موجود، باید 22 بهمن را روز ظهور اقتدار وحدت ملی بدانیم و در صحنه حاضر شویم. حضور همیشه در صحنه مردم مایه دلگرمی مسئولان نظام و ناامیدی و یاس بیگانگان که طمع به استقلال کشور و عزت ملت بسته اند است.
وی ملت ایران را ملتی زنده، با نشاط و عزتمند می خواند و می افزاید: ملت ایران همواره با صلابت، نقشه های استکبار جهانی را خنثی خواهد کرد.
حاج احمد دست می گذارد روی ویلچرش که حالا نقش پاهایش را بازی می کنند و می گوید: مساله هسته ای جمهوری اسلامی ایران، پیشرفت های بسیار خوبی را در عرصه های مختلف ازآن ما کرده است و در چنین شرایطی به نمایش درآمدن وحدت ملی می تواند از زوایای مختلف اثرات بسیار مثبت و مناسبی را برای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی داشته باشد.
در این میان نوجوانان دبیرستانی هم دست کمی از بزرگان ندارند چفیه ها را دور سرشان پیچیده اند و تابلو هایی از تصاویر رهبر انقلاب را تهیه کرده اند تا در تظاهرات شرکت کنند، از جوانی تا زمان حال مقام معظم رهبری را به تصویر کشیده اند؛ تا خیلی ساده و بی ادعا در برگزاری روز جشن انقلاب در راهپیمایی 22 بهمن شرکت کنند.
یادم به حرفهای پیرزنی می افتد که سال پیش به جای چادر، کاوری پوشیده بود که سرتاسر پرچم ایران بود؛ دستش هم عکسی از رهبر انقلاب. آرام آرام راه می رفت. سنش بالابود. ولی چهره اش نشان می دهد سر حال است. اوسی و چند سال قبل هم مثل الان در تظاهرات شرکت می کرده است.
مردم شریف ایران امسال نیز با حضور یکپارچه خود در راهپیمایی 22 بهمن وحدت ملی و ایمان و اعتقاد راسخ خود به نظام اسلامی را نشان می دهند. حساسیت و اهمیت راهپیمایی 22 بهمن و حضور گسترده مردم در این راهپیمایی شاید مهمتر از بقیه باشد و این امر در امتداد برگزاری باشکوه مراسم گرامیداشت سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مهر تایید دیگری بر مردمی بودن نظام اسلامی است .
نظر شما