۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۰:۴۰

مجموعه اخبار ملایر/

تهیه طرح هادی 210 روستای ملایر/ بازدید 292 هزار نفر از جاذبه های گردشگری

تهیه طرح هادی 210 روستای ملایر/ بازدید 292 هزار نفر از جاذبه های گردشگری

همدان - خبرگزاری مهر: برگزاری ششمین سالگرد آیت الله میرشاهولد، آغاز به کار چهارمین نشریه محلی ملایر، تهیه طرح هادی 210 روستا و آغاز عملیات اجرایی واحدهای مسکونی پزشکان متخصص ملایر عناوین اخبار این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم ششمین سالگرد آیت الله سید محمد میرشاهولد امام جمعه و رهبر مبارزات مردم ملایر در دوران انقلاب، در ملایر برگزار شد.

آیت الله حاج سیدمحمد میرشاهولد در سال 1309 هجری شمسی در شهرستان ملایر و در خاندانی بزرگ و اصیل دیده به جهان گشود.

پدر وی مرحوم آقا سیداسدالله میرشاهولد از سادات علاقمند به اهل بیت عصمت و طهارت(ع ) بود که در دوران خفقان پهلوی همواره با اقامه مراسم عزاداری سالار شهیدان به دین و روحانیت اصیل خدمت می کرد.

آیت الله سیدمحمد میرشاهولد در سال 1322 شمسی وارد حوزه علمیه تازه تاسیس ملایر شد و از محضر آیت الله حاج شیخ شهاب الدین مصطفوی همدانی کسب فیض کرد و بعد از آن وارد حوزه علمیه قم شد.

در حوزه علیمه قم نیز از محضر استادان بزرگواری چون آیت الله العظم یمرعشی نجفی، آیت الله گلپایگانی و شهیدصدوقی استفاده و سپس وارد حوزه درس خارج آیت العظم یبروجردی، آیت الله العظمی حجت کوه کمری و سیدمحمدتقی خوانساری شد و در محضر این فرزانگان کسب علم نمود.

وی پس از 12 سال اقامت در قم، به دلیل بیماری چشم در سال 1334 به مدت سه سال در تهران عزیمت کرد و در این مدت از محضر آیت الله العظمی حاج سیداحمد خوانساری و آیت الله حاج شیخ محمدباقر آشتیانی بهره مند شد.

این روحانی در سال 1337 به ملایر بازگشت و به ترویج دین مبین اسلام مشغول شد.

وی از سال 1375 در جوار آیت الله سیدرضا فاضلیان امام جمعه ملایر، به عنوان امام جمعه موقت، راهبری امور این شهر را برعهده گرفت.

آیت الله میرشاهولد 25 بهمن ماه 1384 در ایام محرم حسینی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

چهارمین نشریه محلی ملایر آغاز به کار کرد

چهارمین نشریه محلی ملایر با نام "طلیعه امید" در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد این شهرستان رونمایی و آغاز به کار کرد.

مدیر مسئول و صاحب امتیاز نشریه "طلیعه امید" ملایر گفت: این نشریه در راستای ارائه نظرات، پیشنهادات و توضیحات مردم و مسئولان، انتقاد سازنده همراه با رعایت موازین اسلامی و مصالح جامعه و پرهیز از توهین، تحقیر و تخریب فعالیت می کند.

حجت الاسلام علی محمد عبدالهی نیا نهادینه کردن فرهنگ انتقادپذیری برای رشد و ارتقا جامعه را از دیگر اهداف این نشریه عنوان کرد و افزود: نشریه "طلیعه امید" همواره پیام آور الفت، دوستی و وحدت است.

وی ادامه داد: این نشریه ابتدا به صورت دو هفته نامه و در آینده ای نزدیک به صورت هفتگی منتشر خواهد شد و در حال حاضر، دفتر این نشریه در همدان است و بزودی در ملایر و سایر شهرستان ها نیز دفاتر آن دایر می شود.

طرح هادی 210 روستای ملایر تهیه شد

مدیر بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی ملایر گفت: تاکنون برای 210 روستای شهرستان ملایر طرح هادی تهیه و طرح 25 روستا نیز بازنگری شده است.

محمد قاسمی با بیان اینکه در حال حاضر، عملیات اجرایی فاز نخست بهسازی در 55 روستا آغاز و فاز نخست بهسازی 42 روستا نیز به پایان رسیده است، افزود: فاز دوم اجرای طرح بهسازی 16 روستا آغاز شده و بهسازی شش روستای شهرستان ملایر نیز امسال به پایان رسیده است.

قاسمی اظهار داشت: علاوه بر این، عملیات طرح بهسازی در 14 روستا با اعتبار 13 میلیارد و 910 میلیون ریال در حال اجرا است و 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی تخریب، آواربرداری، زیرسازی، جمع آوری و دفع آب های سطحی، جدول گذاری، بازسازی شبکه آبرسانی و برق رسانی، تعریض معابر و آسفالت را از عملیات بهسازی اجرا شده در روستاهای ملایر عنوان کرد.

292 هزار نفر از جاذبه های طبیعی و گردشگری ملایر بازدید کردند

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر گفت: از 27 اسفند ماه سال 85 تا 15 فروردین سال جاری، 292 هزارو 500 نفر از جاذبه های طبیعی و گردشگری ملایر بازدید کردند.

محمدرضا بشری افزود: افزون بر این، هفت هزار و 873 گردشگر نیز در این مدت از اماکن تاریخی موزه و عمارت لطفعلیان و تپه باستانی نوشیجان ملایر بازدید کردند.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ اثر تاریخی در استان همدان ثبت جهانی نشده است، افزود: سازمان میراث فرهنگی برای ثبت چهار اثر تاریخی غار غلیصدر، گنجنامه، تپه نوشیجان و تپه هگمتانه در فهرست آثار جهانی تلاش می کند که تپه نوشیجان به دلیل دست نخورده بودن، شانس بیشتری در این زمینه دارد.

وی همچنین به وضعیت تولید صنایع دستی این شهرستان اشاره کرد و گفت: از مجموع 15 هزار و 751 کارگاه فعال در این زمینه سه هزارو 892 کارگاه مربوط به ملایر است.

بشری اضافه کرد: از مجموع 28 هزار و 293 اشتغال ایجاد شده در بخش صنایع دستی استان، هفت هزارو 480 نفر سهم ملایر است که این شهرستان از نظر تعداد کارگاه و اشتغال ایجاد شده، رتبه نخست استان همدان را دارد.

عملیات اجرایی واحدهای مسکونی پزشکان متخصص ملایر آغاز شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر گفت: عملیات اجرایی 14 واحد خانه سازمانی پزشکان متخصص در بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان ملایر آغاز شد.

اکبر غلامعلیان افزود: برای اجرای این طرح هشت میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبار پیش بینی شده است.

غلامعلیان همچنین از شروع بازسازی و احداث هفت خانه بهداشت و شروع عملیات بازسازی 50 درصد از بخش های بیمارستان امام حسین(ع) و تجهیز کامل NICU بیمارستان مهر ملایر خبر داد.

وی خرید چهار دستگاه آمبولانس برای مراکز روستایی، گازکشی 23 خانه بهداشت و مراکز روستایی، راه اندازی و کلنگ زنی کلینیک مثلثی و اجرایی شدن موقوفات اداره اوقاف ملایر در بخش درمان بیمارستان امام حسین(ع) را از دیگر اقدامات شبکه بهداشت و درمان ملایر در سال جاری برشمرد.

کد خبر 1531796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha