به گزارش خبرگزاری مهر، یکصد و سومین جلسه شورای تخصصی مهندسی فرهنگی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد و 7 راهبرد کلان در این حوزه به تصویب رسید.
از راهبردهای کلانی که در این زمینه به تصویب رسید، می توان به مشارکت مستمر شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی حوزههای علمیه در طراحی و استقرار سامانه تعامل نظام مدیریت فرهنگی کشور و ساماندهی همکاری هدفمند نظام مدیریت راهبردی فرهنگی کشور و حوزه علمیه برای نهادینهسازی مرجعیت فرهنگی و علمی حوزه در علوم دینی و علوم انسانی اشاره کرد.
حمایت از سازماندهی فرآیند نظریهپردازی و تولید علم در حوزه علمیه برای تحقق تمدن نوین اسلامی و طراحی و پیشبرد الگوی اسلامی - ایرانی عدالت و استفاده از ظرفیتهای حوزه علمیه برای پیشرفت و نوسازیِ مفاهیم و نظامهای مورد نیاز جامعه در پرتو فقه دین از دیگر راهبردهای کلان این حوزه است.
همکاری نظام مدیریت راهبردی فرهنگی و حوزه علمیه برای ایجاد سامانه نیازشناسی و پاسخگویی به پیشبرد گفتمان اسلام ناب محمدی (ص) و انقلاب اسلامی، تقریب مذاهب، همگرایی دینی و همراهی اصولی با مکاتب عدالتخواه در جهان بر محوریت حوزه علمیه از دیگر راهبردی های تصویب شده است.
ایجاد سامانه آیندهنگاری و آیندهپژوهی و پاسخگویی دینی با همکاری نظام مدیریت راهبردی فرهنگی و حوزههای علمیه و زمینه سازی الگو شدن حوزه علمیه قم برای فرهنگ و اندیشه معنوی بشر، شاخص شدن برای تفکر و علم اسلامی و مرجعیت برای رفتار و عمل پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از جمله این راهبردهای مورد تصویب است.
نظر شما