الماس مجیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از اقدامات شایسته و ارزنده بانک کشاورزی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به فارغ التحصیلان گرایش های مختلف کشاورزی است.
وی افزود: مدیران ارشد بانک با علم به اینکه فارغ التحصیلان کشاورزی عمدتا جوان، فعال، جویای شغل مناسب و دارای تخصص کشاورزی هستند طرح هایی را برای آن ها ابلاغ کرده اند.
وی تصریح کرد: از طرح ها، ایده ها، نظرات و فعالیت فارغ التحصیلان گرایش های مختلف کشاورزی در راستای توسعه بخش کشاورزی، اشتغالزایی، تولید محصولات کشاورزی و... استفاده می شود.
مجیدی ادامه داد: بانک کشاورزی این استان به هر فارغ التحصیل کشاورزی در حال حاضر تسهیلات پرداختی به هر شخص حقیقی مبلغ 300 میلیون ریال و در قالب تشکلهای حقوقی به هر عضو 400 میلیون ریال تسهیلات در قبال ارائه طرح اقتصادی در زیر بخش کشاورزی، پرداخت می کند.
وی عنوان کرد: تسهیلاتی که به این فارغ التحصیلان داده می شود از محل اعتبارات منابع داخلی بانک بوده و نرخ کارمزد تسهیلات نیز همانند سایر تسهیلات بخش کشاورزی بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار تعیین می شود.
مجیدی یادآور شد: سهم آورده اولیه متقاضی برای تسهیلات سرمایه ای 10 درصد و برای تسهیلات سرمایه در گردش بدون آورده اولیه است.
وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های دولت در راستای اشتغالزائی این امکان فراهم شده است که فارغ التحصیلان کشاورزی با استفاده از این تسهیلات به صورت ضمانتی و بدون ضرورت ارائه وثیقه، ضمن افزایش تولیدات محصولات کشاورزی، ایجاد فرصت شغلی جدید و.. جامعه عمل بپوشانند.
مجیدی اذعان داشت: سال گذشته مبلغ پنج میلیارد ریال اعتبار در این راستا به استان ابلاغ شده است که در سالجاری هیچ مبلغی از این اعتبار جذب نشد.
وی ادامه داد: توصیه بانک کشاورزی به فارغ التحصیلان کشاورزی این استان این است که با مراجعه به شعب بانک کشاورزی و ارائه طرح های اقتصادی در بخش کشاورزی از اینگونه اعتبارات بهره مند شوند.
مدیر بانک کشاورزی چهار محال و بختیاری گفت: فارغ التحصیلان کشاورزی جهت بهرمند شدن از این تسهیلات میتوانند به صورت انفرادی یا در قالب شرکت های تعاونی، طرح های خود را به بانک ارائه کنند.
الماس مجیدی تصریح کرد: از ابتدا این طرح تا کنون تعداد 89 نفر از مبلغ هشت هزار و 679 ریال تسهیلات برای انجام فعالیتهای مختلف در استان استفاده کرده اند.
نظر شما