به گزارش خبرگزاری مهر، شاهین شیرانی صبح پنج شنبه در چهارمین کنگره سراسری انجمن رادیولوژی دهان، فک و صورت ایران اظهار داشت: با گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی که منجر به تغییرهای بنیادین در ساختارهای موجود در حوزه سلامت کشور شده، شاهد ارتقای کمی و کیفی نظام سلامت و توسعه روزافزون ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم هستیم.
وی بیان داشت: همپای این توسعه لازم است با به کارگیری ابزار نوین و شیوههای جدید تشخیصی و درمانی سرعت و دقت ارائه خدمات را نیز به شکلی افزایش دهیم که بتواند سبب ایجاد عدالت و برخورداری مردم از نظام سلامت شود و از طرفی مانع از تحمیل هزینههای ناخواسته بر بیماران و بودجه نظام سلامت شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این کنگره سعی دارد تا با طرح نظرات و دیدگاهها در زمینه عرصههای مختلف رادیولوژی از جمله تکنیکهای تصویربرداری، حفاظت در برابر اشعه، دندانپزشکی قانونی و سایر عرصههای مرتبط، محیطی مناسب برای تبادل اندیشهها، دیدگاهها، نوآوری و انتقال تجربیات فراهم کرده و راهکارهایی نو برای ارتقا خدمات بهداشتی، درمانی به آحاد مردم جامعه اسلامی ایران ارائه کند.
وی ادامه داد: شبکههای بهداشت و درمان استان اصفهان که بیشتر در روستاهای این استان مستقراند از نظر متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت فقیر هستند.
شیرانی با اشاره به اینکه لازم است که تعداد این متخصصان را در اصفهان ارتقا دهیم و این مسئله به دنبال افزایش جایگاه آنها در سطح کشور باشد، بیان داشت: در زمان حاضر تنها 105 متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت در اصفهان وجود دارد که بسیار کم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: اگر تعداد افراد متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت اصفهان را در کشور در نظر بگیریم بسیار کم است.
وی با اشاره به اینکه زمانی میتوانیم به نیازهای مردم در این زمینه پاسخگو باشیم که این رشته را در تمام بخشهای اصفهان گسترش دهیم به گونهای که قابل دسترس برای عامه مردم جامعه باشد، ادامه داد: 105 متخصص دهان، فک و صورت تنها در شهر اصفهان مستقرند و متخصصی را در شبکههای بهداشت و درمان استان نداریم.
شیرانی افزود: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از بهترین دانشکدههای این دانشگاه است که تقریباً به تمام وسایل و امکانات مورد نیاز در بخش رادیولوژی دهان، فک و صورت مجهز است.
وی خواستار شبکهای کردن اطلاعات مربوط به این رشته از دندانپزشکی و تشکیل انجمن و همافزایی بین حوزههای مختلف مرتبط با رادیولوژی دهان فک و صورت شد و تصریح کرد: بهتر است کارشناسان این رشته که به نقاط ضعف و قوت آن مسلط هستند مشکلاتی که در اجرایی کردن مباحث آن دارد را به اطلاع مجریان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برسانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه افراد سرشناس زیادی در تمام دنیا به این رشته گرایش یافتند، گفت: با مطالعه مقالات و پوسترهایی که در این همایش ارائه شده متوجه میزان تحقیقات و علاقه زیاد بین دندانپزشکان به این رشته شدم که جای خوشحالی دارد.
نظر شما