۱۲ بهمن ۱۳۸۳، ۱۳:۳۱

درحاشيه نخستين روز برپايي جشنواره فيلم فجر؛

تيتراژ "يك تكه نان" دو بار بر پرده رفت!

نخستين روز از بيست و سومين جشنواره بين المللي فيلم فجر در حالي آغاز شد كه تيتراژ فيلم نوبت اول جشنواره، در سينماي رسانه هاي گروهي دو بار بر پرده رفت

به گزارش خبرنگار تلويزيوني " مهر"،  نخستين فيلمي كه در جشنواره فيلم فجر امسال بر پرده سينماي ويژه رسانه هاي گروهي  ( سينما صحرا ) رفت، فيلم سينمايي " يك تكه نان " به كارگرداني كمال تبريزي بود. برخلاف سال هاي گذشته مسوولين جشنواره سعي كردند تا فيلم ها درست سر زمان تعيين شده بر پرده برود. به همين خاطر نمايش فيلم نزديك به ساعت 10 آغاز شد كه البته اين هم براي خودش اتفاق عجيبي است. اما تيتراژ يا همان عنوان بندي فيلم، بدون موسيقي بر پرده رفت و نزديك به انتهاي اين بخش بود كه مسوولين سينما متوجه اشتباه خود شدند و چراغ ها را روشن كردند و پس از چند دقيقه دوباره تيتراژ به نمايش درآمد البته اين بار با موسيقي. اما معلوم نشد چرا در ميانه اين بخش يك بار ديگر چراغ هاي جشنواره را روشن و خاموش كردند.
ديگر اينكه قبل از جشنواره اعلام شده بود فيلم " يك تكه نان " به فيلم " سلوك " تغيير نام داده است. اما معلوم نشد اگر اين تغيير نام صحت دارد، چرا در تيتراژ همان " يك تكه نان " نوشته شده بود؟!

برخي از سازندگان فيلم در سالن سينماي رسانه هاي گروهي
بر اساس خبري كه پيش از اين از سوي روابط عمومي جشنواره فيلم فجر انتشار يافته بود، در ابتداي هر فيلم  تهيه كننده، كارگردان و چند تن از بازيگران اصلي فيلم ها در سالن هاي مختلف نمايش دهنده فيلم هاي جشنواره حاضر مي شوند و به پرسش حاضرين پاسخ مي دهند. اما براي نمايش فيلم " يك تكه نان " كمال تبريزي به عنوان كارگردان در سالن حاضر بود و البته پرويز پرستويي كه جالب است بدانيم در اين فيلم هيچ نقشي را ايفا نمي كرد. جالب تر اينكه وقتي از آقاي تبريزي پرسش هايي به صورت مختصر مطرح شد، وي با خوشرويي پاسخ داد؛ بهتر است خود فيلم را ببينيد!
احتمالا" منظور روابط عمومي جشنواره از پرسش و پاسخ با دست اندركاران توليد فيلم همين بوده است.

نمايندگان رسانه هاي گروهي آرام آرام از جشنواره استقبال كردند
با اينكه امسال جشنواره كار خود را با نمايش فيلمي آغاز كرده بود كه كارگردان آن مورد توجه مطبوعاتي ها قرار دارد و پيش از جشنواره هم به طور مرتب خبر و مطلب درباره آن درج شده بود كه به همين خاطر تماشاي آن را براي مخاطبين جدي سينما شور انگيزتر مي كرد و با آنكه فيلم ساعت 10 صبح نمايش داده مي شد، اما نمايندگان رسانه ها بسيار آرام به سالن قدم گذاشتند. چنان كه وقتي تيتراژ " يك تكه نان " براي نخستين بار بر پرده رفت حتي نيمي از سالن نمايش هم پر نشده بود. البته اين روند تا پايان پابرجا نماند و در انتهاي فيلم سالن پر شد.

دبير جشنواره نيز به ديدن فيلم كمال تبريزي آمده بود
پس از اتمام نمايش فيلم سينمايي " يك تكه نان " وقتي همه تماشاگران براي استراحت و پذيرايي به قسمت بوفه جشنواره آمده بودند، حضور عليرضا رضا داد ( دبير جشنواره و مدير عامل بنياد سينمايي فارابي )، مهدي اقدامي ( معاون فرهنگي فارابي ) و فاطمه مرادي ( مسوول روابط عمومي جشنواره و بنياد سينمايي فارابي ) جلب توجه مي كرد. اين مسوولين در كنار ساير حاضرين در سينماي رسانه به صرف شيريني و چاي پرداختند.

بولتن جشنواره به موقع آمد اما ...
امسال بولتن جشنواره فيلم فجر به موقع آمد. يعني كمي پيش از شروع نمايش فيلم نخست جشنواره، بولتن روي ميز قرار گرفت و اتفاقا" امسال بدون اينكه از مطبوعاتي ها پولي دريافت شود، بولتن به آنها داده شد. اما تعداد بولتن آنقدر كم بود كه در همان چند دقيقه اول تمام شد و بسياري از حاضرين در سالن به بولتن دسترسي نيافتند.

وقتي كه برنامه جشنواره ناياب مي شود!
يكي از ويژگي هاي منحصر به فرد جشنواره بيست و سوم فيلم فجر، ناياب شدن برنامه جشنواره است. يعني نه تنها برنامه جشنواره در سينماي رسانه هاي گروهي موجود نبود، بلكه از هر كسي هم درباره بولتن جشنواره سوال مي شد، همه اظهار بي اطلاع مي كردند. تا جايي  يكي از همكاران ما مجبور شده بود برنامه جشنواره را از روزنامه ايران ديروز جدا كند.  نكته جالب تر اينكه حتي يك نسخه از برنامه جشنواره به ديوار نصب نشده بود تا حداقل از اين طريق بتوان از برنامه جشنواره اطلاع پيدا كرد.

کد خبر 153575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha