۲۹ بهمن ۱۳۹۰، ۱۶:۴۴

استادمحمد را فراموش نکنیم

استادمحمد را فراموش نکنیم

محمود استادمحمد این روزها در بستر بیماری بستری است اما توجه به این هنرمند برجسته عرصه تئاتر و حمایت از او و همچنین راه‌اندازی صندوق حمایت از هنرمندان بیمار تنها چند روزی دغدغه مدیران و مسئولان و رسانه‌ها بود و حال به فراموشی سپرده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، همواره در زمانی که برخی هنرمندان در بیمارستان بستری می‌شوند مدیران و مسئولان و اهالی رسانه در بیمارستان حاضر شده و پیگیر حال هنرمند مدنظر می‌شوند. اما زمانی که چند روزی از این اتفاق می‌گذرد، همه چیز به فراموش می‌شود. زمانی که سعدی افشار در بیمارستان بستری شد، توجه مدیران و مسئولان به تنها بازمانده سیاه‌بازی ایران جلب شد اما بعد از مدت زمانی کوتاه دیگر کسی از حال سعدی افشار باخبر نیست.

زمانی این اتفاق برای مجید فروغی افتاد و دیرهنگام حمایت و توجه از این هنرمند بیمار آغاز شد و در نهایت فروغی چشم از جهان فروبست. تنها هنرمند بیماری که از شانس توجه مدیران و مسئولان جهت حمایت برخوردار بود،‌ مجید بهرامی است. البته در آن مقطع زمانی که از مجید بهرامی حمایت شد، گویا برخی از مدیران و مسئولان دغدغه رسانه‌ای شدنشان بیش از مقاطع زمانی دیگر بود.

چندی پیش محمود استادمحمد نمایشنامه نویس و کارگردان برجسته تئاتر که مدتی در بستر بیماری بود راهی بیمارستان شد. هزینه‌های درمان این هنرمند با سابقه تئاتر به صورت ماهانه مبلغی معادل هفت میلیون تومان است. هزینه‌ای که همگان می‌دانند حتی پردرآمدترین هنرمندان عرصه تئاتر هم نمی‌توانند به راحتی این هزینه را متقبل شوند.

چند روزی که استادمحمد در بیمارستان بستری بود توجه همگان به سمت او جلب شد و طرح راه‌اندازی صندوق حمایت از هنرمندان بیمار بین خانواده تئاتر، خانه تئاتر و مدیران و مسئولان بیش از پیش مطرح شد. اما با مرخص شدن استادمحمد از بیمارستان و برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر این مهم فراموش شد.

همچون سعدی افشار، دیگر کسی سراغی از محمود استادمحمد نمی‌گیرد. کسی پیگیر این نیست که استادمحمد گرچه در منزل است اما هزینه‌های درمانی او همچنان باقی است. طی روزهای گذشته تنها برخی گروه‌های نمایشی اجراهای خود را به استامحمد تقدیم کرده‌اند و گروه تئاتر "دن‌کیشوت" هم فروش یک اجرای خود را پیش از جشنواره برای تأمین بخشی از هزینه‌های درمانی استادمحمد تخصیص داد.

اما این روزها نه صحبتی از راه‌اندازی صندوق حمایت از هنرمندان بیمار مطرح است و نه حمایت‌هایی جدی از سوی مدیران و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین شهرداری تهران که یکی دیگر از متولیان فرهنگ و هنر است. همین بی‌توجهی باعث می‌شود که مدیران و مسئولان هنری در مواجهه با اتفاقاتی غیرقابل پیش‌بینی نظیر بیماری هنرمندان عرصه تئاتر، غافلگیر شوند و عملکرد مناسبی نداشته باشند.

اگر دغدغه راه‌اندازی صندوق حمایت از هنرمندان بیمار یا افزایش بیمه تکمیلی هنرمندان تئاتر برای مدیران و مسئولان جدی باشد باید هر چه زودتر و پیش از وقوع اتفاقی ناگوار این مهم به مرحله اقدام و عمل برسد.

کد خبر 1537308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha