حجت الاسلام جعفر محسن زاده به مناسبت یکم اسفندماه روز روحانیت و دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در اول اسفند 1364، نماینده امام در سپاه پاسداران، حجت الاسلام شیخ فضل الله محلاتی، به همراه هشت تن از نمایندگان مجلس و چند تن از قضات و مسئولان دیگر، عازم جبهه های جنگ بودند که هواپیمای حامل آنها مورد حمله دو فروند جنگنده عراقی قرار گرفت.
وی در توضیح بیشتر این حادثه بیان داشت: همه سرنشینان این هواپیما که نزدیک به پنجاه تن بودند در اهواز به شهادت رسیدند.
امام جمعه خیرآباد ادامه داد: برای ارج نهادن به فداکاریهای روحانیون در طول دوران دفاع مقدس، این روز به نام روز"روحانیت و دفاع مقدس" نام گذاری شد.
وی عنوان کرد: تشویق و ترغیب مردم به حضور در میدانهای نبرد و ایجاد روحیه استقامت و مقاومت در دشواریهای ناشی از جنگ و دادن امید و اطمینان به تحقق وعده های الهی، از جمله نقشهای روحانیت در حماسه دفاع مقدس است.
روحانیت در تمام عرصه ها پیشکسوت بوده است
حجت الاسلام محسن زاده اضافه کرد: روحانیت در همه موارد از دیوارهای مدرسه فیضیه تا سلولهای زندان مخوف پهلوی و در خیلی از موقعیتهای دیگر مورد تهدید بوده و در تمام نهضتهای انقلابی پیشکسوت مردم بوده است.
وی گفت: در پایان جنگ تحمیلی رقم شهدای روحانیت 2500 نفر اعلام شد که این رقم نسبت به جمعیت روحانی آن زمان قابل توجه بود.
وی اظهار داشت: روحانیت نقشی که باید به عنوان امام مردم ایفا می کرد را در خط مقدم جبهه و با حضور پر رنگ در آن به انجام رساند.
روحانیت باید در جنگ نرم نیز تا پای جان ایستادگی کند
این مسئول یادآور شد: روز روحانیت و دفاع مقدس باید روز تجلیل از این قشر باشد؛ باید جامعه روحانی در جنگ نرم که همچون دفاع مقدس برای اسلام است تا پای جان ایستادگی کند و باز هم نقش پررنگی را رقم بزند.
وی افزود: همه مردم و روحانیون باید جانفشانیها و ایثارگریهای امام خمینی(ره) را مدنظر خود قرار دهند و با توجه به جنگ نرمی که کشورهای غربی و بیگانه به راه انداخته اند این سرمشق را به منصه ظهور برسانند.
نظر شما