به گزارش خبرنگار مهر، مهندس صفارینیا امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فناوریهای پیشرفته ایران و روس با اشاره به رویکرد ایران در حوزه توسعه اقتصاد دانشبنیان افزود: در این راستا حمایتهای منطقی دولت از محصولات نوآورانه موجب تقویت بخش تحقیق و توسعه و اشتغال متخصصان ایرانی در بخشهای مختلف علمی شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با اشاره به پیشرفتهای علمی ایران در سالهای اخیر اظهار داشت: نرخ رشد عملی ایران 11 برابر نرخ رشد جهانی است علاوه بر این ایران در سالهای اخیر در حوزههایی چون نانوتکنولوژی و زیست فناوری رشد قابل توجهی داشته است.
وی با اشاره به ایجاد پارکهای علم و فناوری و مراکز رشد در کشور یادآور شد: وجود بسترهای نرم افزاری و سخت افزاری برای ارتقاء کیفی فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارکها موجب شد تا محصولات فناورانه بسیاری عرضه شود.
صفارینیا تعداد شرکتهای دانشبنیان هایتک مستقر در پارکها و مراکز رشد را 2600 شرکت عنوان کرد و ادامه داد: به منظور تقویت فعالیت شرکت های دانشبنیان قانون ویژهای برای حمایت از آنها از سوی رئیس جمهور تهیه و در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که با ابلاغ آن حمایتهای گستردهای از این نوع شرکتها شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با تاکید بر اینکه انتظار میرود از سال آتی محصولات فناورانه ایران سهمی از ارزش افزوده کشور را داشته باشد، خاطرنشان کرد: یکی از مولفههای توسعه دانشبنیان همکاریهای بینالمللی علمی است که در این راستا این نمایشگاه با هدف آشنایی شرکتها و موسسات فناور روس با مجموعههای علمی ایران برگزار شد.
وی به فعالیت شرکت های دانشبنیان مستقر در پارک پردیس اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر پارک فناوری پردیس دارای 200 اختراع و 700 محصول فناور است که سالیانه حدود 70 میلیون دلار صادرات محصولات هایتک را دارد.
صفاری نیا همچنین ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نمایشگاه همکاری مناسبی میان دو کشور ایران و روس ایجاد شود.
نظر شما