۱ اسفند ۱۳۹۰، ۱۸:۲۰

14 طرح بزرگ صنعتی در خراسان جنوبی اجرا می شود

14 طرح بزرگ صنعتی در خراسان جنوبی اجرا می شود

بیرجند - خبر گزاری مهر: موافقت هیئت وزیران برای اجرای 14 طرح بزرگ صنعتی در استان، برخورداری 71 خانوار روستایی از نعمت آب شرب سالم و ... از مهم ترین عناوین خراسان جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی اعلام کرد: هیأت وزیران با هدف توسعه مناطق کمتر توسعه یافته کشور و ایجاد فرصت های شغلی در استان ها با اجرای 14 طرح بزرگ صنعتی از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و در صورت امکان با مشارکت بخش خصوصی در خراسان جنوبی موافقت کرد.

هیأت وزیران بنا به پیشنهاد وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و به استناد تبصره (3) اصلاحی بند(الف) ماده(3) قانون اجرای سیاست های کلی اصل(44) قانون اساسی- مصوب 1389- سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران را موظف کرد برای سرمایه گذاری در 14 طرح بزرگ صنعتی دارای توجیه فنی و اقتصادی و متناسب با مزیت های استان تا سقف 49 درصد با مشارکت بخش غیر دولتی و در صورت عدم مشارکت بخش غیر دولتی به میزان 100 درصد با رعایت مقررات مربوط اقدام کند.

 این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور برای اجرا به خراسان جنوبی ابلاغ شده است.

71 خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان‌جنوبی گفت: با بهره ‌برداری از مجتمع آبرسانی پخت سربیشه 71 خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار شدند.

علی‌اکبر بسکابادی در مراسم بهره برداری  از این پروژه، گفت: برای اجرای این مسیر چهار هزار متر لوله ‌گذاری خط انتقال انجام شده است.

وی اجرای چهار هزار و 500 متر لوله ‌گذاری شبکه توزیع و 160 متر مکعب مخزن ذخیره آب شرب را از دیگر اقدامات صورت گرفته برای این مجتمع دانست.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان‌جنوبی از احداث و ایجاد یک باب فشارشکن بتنی 10 متر مکعبی برای این مجتمع آبرسانی خبر داد و اذعان کرد: همچنین 250 متر مربع محوطه‌سازی برای این مجتمع آبرسانی انجام گرفته است.

بسکابادی احداث 13 باب حوضچه شیرآلات، 10 مورد علائم مسیر و 400 متر جاده دسترسی را از دیگر مشخصات این پروژه برشمرد.

وی با اشاره به تعداد انشعاب نصب شده، تصریح کرد: حدود 138 رشته انشعاب آب شرب برای روستاییان برخوردار از آب شرب نصب شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان‌جنوبی اعتبار هزینه شده برای اجرای این طرح را سه هزار میلیون ریال عنوان کرد.

45 درصد روستائیان استان مهارت های فنی و حرفه ای را فراگرفتند

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان‌ جنوبی از ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به 45 درصد روستائیان استان خبر داد و گفت: فنی و حرفه‌ ای استان آمادگی دارد بر اساس نیاز منطقه و روستا، امکانات آموزشی را فراهم کند.

حسین خوشایند در دیدار با مردم روستای زیدر اظهار داشت: وجود مراکز آموزشی نشان از اهتمام فنی و حرفه ‌ای به رفع مشکل اشتغال است.

وی افزود: یکی از تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری و دولت خدمتگزار رفع محرومیت از مناطق محروم و کمتر توسعه یافته به ویژه روستاها بوده که در سفر اخیر رئیس جمهور و بازدید از روستای زیدر بر آن تاکید ویژه شده است.

وی ایجاد بسترهای آموزش ‌های مهارتی را از اهداف آموزش فنی و حرفه ‌ای استان عنوان کرد و گفت: وجود مراکز آموزشی در اکثر مناطق و شهرستان‌های استان نشان از اهتمام مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای استان به امر آموزش و کمک به رفع مشکل اشتغال در استان دارد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان‌جنوبی وجود امکانات رفاهی در مراکز شهرستان‌ها را یادآور شد و افزود: اکثر مراکز آموزشی شهرستان‌ها با دارا بودن امکانات شبانه‌روزی و سلف سرویس رایگان در حال ارائه خدمات آموزشی به علاقمندان و متقاضیان آموزش‌های فنی و مهارتی هستند.

258 دفتر پیشخوان دولت به مردم خراسان جنوبی خدمات ارائه می کنند

استاندار خراسان جنوبی ظهر امروز در بازدید از قسمت های مختلف سازمان تامین اجتماعی استان اظهارکرد: گرچه اقدامات بسیار خوبی طی چند سال اخیر به منظور رفاه حال شهروندان در زمینه های مختلف از جمله صدور دفترچه و رسیدگی به درخواست های حمایتی صورت گرفته است اما هنوز باید اقدامات بهتری صورت گیرد تا مشکلات مردم به حداقل کاهش یابد.

وی سازمان تامین اجتماعی را سازمانی فراگیر دانست و ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی با وظایف متنوع و فراگیری که دارد نقش مهمی در کاهش مشکلات مردم در قشرها ومشاغل مختلف ایفا می کند.

رشید یکی از مهمترین وظایف مسئولان را انجام اقداماتی که روند رسیدگی به درخواست ها را تسهیل می کند دانست و بیان داشت: مسئولان باید تلاش کنند مشکلات و درخواست های مردم در کمترین زمان ممکن با بهترین کیفیت مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.

وی راه اندازی دفاتر پیشخوان دولت در سطح استان رایکی از اقدامات خوب دولت به منظور انجام خدمت رسانی بهتر به مردم دانست وافزود:22دفتر پیشخوان در مرکز استان، 44مرکز در سایر مراکز شهرستان ها و 192 دفتر پیشخوان در روستاهای استان راه اندازی شده که یکی از مهمترین اهدف آن صرفه جویی در وقت و سرعت در رسیدگی به درخواست های مردمی است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس رویکرد درست دولت نهم ودهم می بایست در یک بازه زمانی مشخص تمامی جمعیت استان تحت پوشش حمایت های تامین اجتماعی قرار گیرند که تلاش می کنیم زودتر از زمان مقرر این مهم به انجام برسد تا همه مردم استان بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

کد خبر 1539206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha