۲ اسفند ۱۳۹۰، ۲۰:۰۹

عبدی:

بسته بودن نمازخانه های بین راهی در شأن اردبیل نیست

بسته بودن نمازخانه های بین راهی در شأن اردبیل نیست

اردبیل – خبرگزاری مهر: دبیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با انتقاد از بسته بودن نمازخانه های بین راهی استان گفت: تعطیلی این نمازخانه ها در شأن استان حسینی و مذهبی اردبیل نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عبدی عصر سه شنبه در جلسه هماهنگی و آماده سازی نمازخانه های بین راهی، درون شهری و مراکز گردشگری افزود: به جز دو نمازخانه بین راهی بقیه نمازخانه ها در بیشتر ساعات روز بسته هستند و باید نمازخانه های بین راهی اردبیل در حداکثر زمان باز باشند.

وی با بیان اینکه این مراکز علاوه بر بسته بودن با مشکل آب و سرویس بهداشتی مواجه هستند، یادآور شد: اکثرا نمازخانه های بین راهی استان بسته هستند و مسافران برای اقامه نماز در استان سردسیر اردبیل اذیت می شوند.

عبدی با اشاره به مشکلات آب و نظافت نمازخانه های بین راهی اضافه کرد: به جز دو نمازخانه جایگاه نفتی قره آغاج و سه راهی نمین و کارخانه سیمان که همیشه آب و نظافت مناسب دارد، بقیه نمازخانه های بین راهی به جز وقت اذان در بقیه ساعات بسته هستند.

وی با اشاره به محدودیتهای ترافیکی و یک طرفه بودن خیابانهای درون شهری تصریح کرد: مساجد درون شهری به دلیل یک طرفه بودن خیابانها نمی توانند مورد استفاده مسافران و گردشگران قرار بگیرند بنابراین باید مساجد حاشیه ای و کنار کمربند خروجی شهر را برای برگزاری نماز مسافران آماده کرد.

دبیر ستاد اقامه نماز استان اردبیل با انتقاد از عدم وجود سرویس بهداشتی در ورودیهای گردشگری شهر اردبیل متذکر شد: باید برای رفاه حال گردشگران در ورودیهای شهر سرویسهای بهداشتی تعبیه شود تا مسافران از این نظر مشکلی نداشته باشند.

وی با بیان اینکه نبود سرویس بهداشتی در ورودیهای شهر تقصیر نهاد خاصی نیست، اضافه کرد: اگر هر سال در یکی از ورودیهای شهر سرویس بهداشتی ساخته می شد الان با چنین مشکلی مواجه نبودیم.

عبدی مصوبه شدن موارد محوله به ادارات را تضمینی برای اجرا دانست و افزود: اگر کارهای محوله به ارگانها به صورت مصوبه مطرح شود نهادها در اجرای کارهای محوله اهتمام ویژه ای به خرج می دهند و کارها روی زمین نمی ماند.

نمازخانه های اردبیل باید در شأن دارالارشاد باشند

وی با اشاره به جایگاه اردبیل در کشور به لحاظ مذهبی گفت: در تمامی استانهای کشور، اردبیل را به عنوان استان حسینی می شناسند و این مسئولیت نهادهای فرهنگی شهر و استان را بیشتر می کند.

عبدی با بیان اینکه باید در عمل دارالارشاد بودن اردبیل را نشان دهیم، تصریح کرد: برای رفاه مادی مردم بیشتر تلاش می شود که باید هم این تلاشها وجود داشته باشد اما نباید موجب کوتاهی در ارائه خدمات معنوی به مردم و مسافران باشد.

وی با بیان اینکه ظاهر و نمای شهر مناسب اسم دارالارشاد نیست، اضافه کرد: باید در بعد فرهنگی شهر کارهایی مانند نصب تابلوهای احادیث و پیامهای اخلاقی در سطح شهر و استان اردبیل انجام شود.

عبدی موقعیت جغرافیایی استان را یادآور و متذکر شد: در استفاده از مصالح مختلف برای نمازخانه ها و مراکز فرهنگی اردبیل باید سردسیر بودن استان را در نظر گرفت تا راندمان و عمر مراکز فرهنگی افزایش یابد.
 

کد خبر 1540269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha