علی حسین رعیتی فرد رئیس هیات اعزامی در گفت و گو با خبرنگار مهرهدف از این سفر را بررسی زمینه های همکاری در بخش های مدیریت شهری ، فرهنگی و گردشگری شهری خواند.
وی افزود: استفاده از تجربیات مدیریت شهری مالزی با توجه به اینکه این کشور اسلامی و توسعه یافته می باشد میتواند برای استفاده ما مفید باشد .
رعیتی فرد از افزایش گردشگران در چند سال گذشته به مالزی یاد کرد و گفت : این افزایش باعث شده است سرویس های حمل و نقل شهری خدمات قابل قبولی به مسافرین و گردشگران به مالزی ارایه دهند.
وی مکان های فرهنگی ، گردشگری و تفریحی که توسط دولت و دستگاههای خدمات رسانی مالزی جهت جذب مسافر ایجاد شده است را باعث ایجاد درآمد پایدار برای توسعه و عمران شهری دانست .
رعیتی فرد استفاده از نمادهای اسلامی در توسعه و گسترش شهرها را تجربه ای خوب و قابل استفاده ای برای طراحی و عمران شهرهای استان فارس دانست .
رئیس هیات ایرانی گفت : استان فارس با توجه به فرصت ها و سرمایه گذاری های انجام شده ، پتانسیل بالقوه درجذب توریسم ، مکانهای فرهنگی و تاریخی موجود ، نیاز به طراحی و برنامه ریزی با چشم انداز مشخص دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که با استفاده از تجارب کشورهای توسعه یافته اسلامی از جمله مالزی بتوان با رعایت قوانین و مقررات در افق چشم انداز نظام جمهوری اسلامی ، از این تجارب بهره برداری کرد.
هیات شهرداران استان فارس پیشتر از منطقه اسکندر بازدید و با فعالیت های این منطقه آشنا شد .
این هیات از پوتراجایا پایتخت ستادی مالزی بازدید و به دعوت وزارت توریسم مالزی از شهر تاریخی ملاکا نیز دیدن کرد و در کارگاه آموزشی مدیریت شهری که توسط متخصصین مالزی ارایه شد، شرکت کردند.
نظر شما