به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر" فرشته طائرپور، مجري طرح اين فيلم در ابتدا «بابا عزيز» را يك سياهمشق در حيطه توليد محصول مشترك ايران با ساير كشورها دانست.و گفت : در اين تجربه ما به تواناييها و نتايج خوبي در اين زمينه دست يافتيم كه قابل اعتناست. اين فيلم با بودجه بالا ساخته شد. من نميخواهم راجع به وجوه حرفهاي آن صحبت كنم، اما به لحاظ كار فني گروهي كه از ايران در اين كار حضور داشتند نتيجه كار رضايتبخش و عالي است. ما يكي از بهترين گروههاي حرفهاي توليد را در ايران داريم. امكانات كشورهايي چون تونس شايد در حد ما باشد، اما نيروهاي متخصص ما تواناتر هستند. اين فيلم احتمالا با مخاطب عام ارتباط برقرار نميكند. من اصلا نميخواهم وارد اين بحث شوم اما توجه ما به بازارهاي جهاني است. توفيق گروه ايران در ساخت اين فيلم قابل تامل است و همه ما بايد به آن افتخار كنيم. كاش يك تدوينگر ايراني راشها را با توجه به سلايق ايران تدوين كند.
محمود كلاري، مدير فيلمبرداري توليد اين فيلم را سنگين و پر زحمت تلقي كرد و افزود : پيشتوليد «بابا عزيز» حدود 7-8 ماه طول كشيد در حالي كه بايد طي 2-3 ماه انجام ميشد. در هر صورت مواد اوليه ما، بازيگران ايراني، طراحي صحنه و دكور بخش ايراني، غرور واقعي و نه كاذب را در من ايجاد كرد. ما 25 روز در تونس فيلمبرداري داشتيم. توان اجرايي گروه ايراني در قياس با آنها بالا و بارز بود.
عليرضا شجاع نوري و كارگردان فيلم غايبيناين جلسه بودند و موسيپور، نماينده تهيهكننده ايراني فيلم درپايان نشست زمان توليد اين فيلم را چهار سال كال برآورد كرد وگفت : موسسه بهنگر چندين توليد مشترك با كشورهاي مختلف داشته است. اما مشكل اين است كه ما در ايران براي توليد مشترك، سازوكار قانوني و رسمي نداريم و اين خلا، معضلاتي را به وجود ميآورد.
نشست پرسش و پاسخ فيلم «بابا عزيز»
كارگردان و تهيه كننده در ميان منتقدان حاضر نشدند
نشست مطبوعاتي فيلم «بابا عزيز» در غياب كارگردان و تهيهكننده فيلم و با حضور فرشته طائرپور مجري طرح، محمود كلاري مدير فيلمبرداري و موسيپور نماينده بهنگر (تهيهكننده ايراني فيلم) برگزار شد.
کد خبر 154664
نظر شما