به گزارش خبرنگار مهر، مجید کیان پور بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های جمعی کردستان در سنندج اظهار داشت: 72 هزار هکتار بافت فرسوده در 457 شهر کشور شناسایی شده است که از این میزان هزار و 135 هکتار سهم استان کردستان است.
وی افزود: بافت های فرسوده در سطح 9 شهر استان کردستان شناسایی شده اند و دو هزار هکتار دیگر نیز در دست بررسی و مطالعه است که پس از تائید اعتبار مورد نیاز برای مرمت و بازسازی آن در قالب برنامه ای مدون تامین می شود.
مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران ادامه داد: با بازسازی و بهسازی بافت های فرسوده تحول عظیمی در بافت و چهره شهرها ایجاد می شود و انتظار می رود که تمامی دستگاه های دولتی به ویژه شهرداری ها در این زمینه مشارکت بهتری داشته باشند.
کیان پور یادآور شد: با توجه به برنامه جامع و زمان بندی شده باید 250 هزار واحد مسکونی برای ساماندهی بافت های فرسوده ساخته شود که از سال 88 تاکنون 100 هزار واحد آن به بهره برداری رسیده است و 150 هزار واحد دیگر نیز تا پایان سال 91 احداث می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بافت های فرسوده استان کردستان اشاره کرد و گفت: محدوده بافت فرسوده در استان کردستان نسبت به سایر استان های دیگر در حد بالاتری قرار گرفته است و بر همین اساس تسهیلات و اعتبارات مناسبی در اختیار این استان قرار داده شده است.
معاون وزیر راه و شهر سازی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: متولیان اصلی ساماندهی بافت های فرسوده شهرداران هستند و دست یافتن به این مهم همت و تلاش بیشتر آنان را می طلبد.
کیان پور در رابطه با سکونت گاه های غیر رسمی در کشور نیز اظهار داشت: 44 هزار هکتار از فضای شهرهای کشور به عنوان سکونت گاه های غیر رسمی شناسایی شده است که ساماندهی و مرمت این فضاها باید با جدیت بیشتری دنبال و پیگیری شود.
وی ادامه داد: این میزان سکونت گاه های غیر رسمی در 60 شهر بالای 60 هزار نفر جمعیت کشور شناسایی شده است و با کمک بانک جهانی و دستگاه های اجرایی استان ها پروژه های مناسبی برای ساماندهی این مناطق طراحی و در دست اجرا است.
این نشست با حضور مدیر کل مسکن و شهرسازی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرداران سراسر استان کردستان و خبرنگاران خبرگزاری ها و مطبوعات در سنندج برگزار شد.
نظر شما