حسن عنایتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سطح کاشت نهایی گندم استان تا پایان بهمن ماه امسال 54 هزار هکتار بوده که 32 هزار هکتار گندم آبی و 22 هزار هکتار گندم دیم است.
وی افزود: تمامی این سطوح دارای سطح سبز مطلوبی هستند.
عنایتی با اشاره نگرانی هایی که در خصوص افزایش بارندگی ها وجود داشت، فرآیند رشد را مطلوب دانست و افزود: با توجه به بارش در اکثر شهرستان ها از 4.34 میلی متر و ارتفاع برف یک تا دو متری در مناطق کوهستانی و میان بند، براساس گزارش های دریافتی از شهرستان ها و بررسی های صورت گرفته از اراضی کشت گندم، در مناطق جلگه ای در معرض آبگرفتگی و ماندآبی قرار گرفته که تهویه خاک و کمبود اکسیژن، پوسیدگی بذر، طوقه و عدم پنجه زنی را در بر دارد.
عنایتی افزود: در راستای سیاست های اجرایی پروژه مدیریت مزرعه و مزارع الگویی تحت نظارت صحیح و فنی یک دوره کارگاه آموزشی در مرحله داشت شامل، کالبیراسیون سمپاش ها، نحوه میزان مصرف سموم و مبارزه با علف های هرز و بیماریها و تغذیه گیاهی به صورت میدانی درهفت شهرستان گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، جویبار و بابلسر به اجرا در خواهد آمد.
وی سطح مبارزه شیمیایی با علفهای هرز برگ در زمان مناسب را 267 هکتار، نازک برگ را 59 هکتار و مبازه باحلزون را دو هزار و 160 هکتار عنوان کرد.
عنایتی، سطح کاشت مدیریت مزرعه و الگویی گندم را به ترتیب 34 هزار و 155 هکتار و 345 هکتار اعلام داشت.
نظر شما