به گزارش خبرنگار مهر، «بزرگترین ناگفتههای شگفتانگیز علمی» با زیر عنوان صد داستان خواندنی درباره اختراعات و اکتشافات نوشته ریک بیر است که مینا علاء آن را ترجمه کرده و در مجموعه علم و ماجراهای علمی منتشر شده است.
آیا میخواهید بیشتر بدانید؟ بنابراین خوب کتابی را انتخاب کردهاید. این کتاب از سری مجموعه کتابهای بزرگترین ناگفتههای تاریخ علم است که پر از داستانهای ماجراجویانه، اتفاقات مسرتبخش، دغدغههای مادامالعمر و جرقههای خیرهکننده نبوغ است.
داستانهای واقعی که اختراعات و اکتشافاتی را تصویر میکند که از دو هزار سال پیش به این سو انجام شده است و شخصیتهای مشهور مانند اسحاق نیوتن، توماس ادیسون و یا شخصیتهای گمنامتری مانند آلبرت پارک هاوس (مخترع رختآویز فلزی) در آن به چشم میخورند.
مبادا تصور کنید که مطالعه تاریخچه علوم، بحث خشک و کسلکنندهای است به شما اطمینان میدهیم که عکس این مساله درست است. در داستانهای این کتاب ناپدیدشدن اسرارآمیز، جدالی مرگبار، زلزله و حتی بازی گلف هم وجود دارد!
بعضی صحنهها چنان تکاندهندهاند که گویی از فیلم سینمایی برگرفته شده است مانند دویست راهبی که با گرفتن دستهای یکدیگر دایره بزرگی را تشکیل دادند و همزمان به آنها شوک الکتریکی وارد شد.
در این کتاب میتوان با کارفرمایی عصبانی آشنا شد که تلفن دکمهای را اختراع کرد یا ماجرای اینکه چگونه حجب و حیا موجب اختراع گوشی برای شنیدن صدای ضربان قلب، کشف کرد.
همچنین این کتاب کمک میکند که بدانیم چه کسی لباس فضایی را اختراع کرد و اینکه یک روزنامهنگار به ضرب گلوله قاضی را مجروح و پارکومتر را اختراع کرد.
مجلد دیگری از علم و ماجراهای علمی که نویسنده هدف از نگارش آن را مطالعه و کشف نکات بیبدیل علمی میداند با عنوان «بزرگترین ناگفتههای شگفتانگیز علمی» در 214 صفحه راهی بازار نشر شده است.
نظر شما