سردار علی مویدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ملت ایران از ابتدای انقلاب تاکنون بیش از سه هزار و 710 شهید در راه مبارزه و مقابله با مواد مخدر تقدیم کرده است، اظهار داشت: همچنین بیش از 11 هزار و 500 جانباز و مجروح در راه مبارزه با مواد مخدر از ابتدای انقلاب تاکنون داده ایم.
وی با بیان اینکه کشور ما در راه مبارزه با مواد مخدر سرمایه های معنوی و مادی زیادی را هزینه کرده است، یادآور شد: از ابتدای انقلاب تا کنون میلیاردها دلار برای مقابله با مواد مخدر به خصوص در شرق کشور هزینه شده است.
تاوان سهل انگاریهای سایر ملل در زمینه مواد مخدر را می دهیم
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور با تاکید بر اینکه امروز ما تاوان سهل انگاریها و اهمال کاریهای سایر ملل در زمینه مواد مخدر را می دهیم، افزود: امروز ما نه تنها به دفاع از کشور خود بلکه به دفاع از سایر ملل در مقابل مواد مخدر می پردازیم.
سردار مویدی با اشاره به اینکه ایران امروز خط شکن در خط اول مبارزه با مواد مخدر در دنیا است، ادامه داد: ایران به دفاع از همه جوامع این جهاد فی سبیل الله را انجام می دهد.
وی تصریح کرد: متاسفانه کشورهای غربی که مدعی دموکراسی هستند و هر روز شعارهای مختلف بشردوستانه می دهند تا به امروز هیچ اقدامی برای حفظ حقوق مردم خود و سایر ملل در مقابله با مواد مخدر انجام نداده اند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اینکه امروز ایران یکه و تنها با مواد مخدر مبارزه می کند، اظهار داشت: امروز جهانیان ایران را پرچم دار مبارزه با مواد مخدر می دانند.
پلیس ایران در رابطه با مبارزه با مواد مخدر حرف اول را در دنیا می زند
سردار مویدی با بیان اینکه دنیا نیازمند تجارب و راهبردهای ما در مبارزه با مواد مخدر است، یادآور شد: امروز کشورهای دیگر برای استفاده از تجارب ما در مبارزه با مواد مخدر دست نیاز را به سمت ما دراز می کنند.
وی با تاکید بر اینکه پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران صاحب سبک و الگو در این زمینه است، ادامه داد: مراکز تخصصی پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران بسیاری از کشورهای دنیا را تعلیم و تربیت می دهد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اینکه پلیس ایران در رابطه با مبارزه با مواد مخدر حرف اول را در دنیا می زند، اظهار داشت: پلیسهای تخصصی مبارزه با مواد مخدر ایران در زمینه تبادل و انتقال اطلاعات مافیا به صورت آنلاین توفیقات خوبی داشته است.
سردار مویدی ادامه داد: در نشست اخیری که در وین داشتیم برتری نظام ما نسبت به سایر ملل کاملا مشهود بود و سازمان ملل نیز بر این امر اذعان داشت.
سازمان ملل کمترین حمایت مادی را از ایران در مقابله با مواد مخدر داشته است
وی با اشاره به اینکه در اجلاس سراسری اخیر راهکارهایی برای مبارزه با مواد مخدر در دنیا پیشنهاد شد و در سالهای گذشته نیز شاهد ارائه این مطالب بودیم، اظهار داشت: متاسفانه در عمل فعالیتی از کشورهای دیگر در زمینه مبارزه با مواد مخدر دیده نمی شود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور افزود: متاسفانه برخی کشورها در دفاع از جوامع خود نیز سیاسی کاری می کنند.
سردار مویدی با اشاره به اینکه سازمان ملل کمترین حمایت مادی را از کشورمان در این زمینه داشته است، بیان داشت: این میزان آنقدر ناچیز است که قابل بیان نیست.
وی تصریح کرد: ما نیز توجهی به این حمایتها نداریم و در برنامه ریزیهای خود آن را محسوب نمی کنیم.
پلیس مبارزه با مواد مخدر اشراف کامل را بر مرز خشکی دارد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه سخنان خود پیرامون فعالیتهای انجام شده در این زمینه با اشاره به اینکه خوشبختانه پلیس مبارزه با مواد مخدر در انسداد مرز خشکی موفق عمل کرده است، اظهار داشت: امسال با توجه به انسداد مرز خشکی کمترین کشفیات مواد مخدر را در خراسان رضوی شاهد بوده ایم.
وی با بیان اینکه ساختار مرزبانی پلیس مبارزه با مواد مخدر اشرافیت کامل را بر مرز خشکی دارد، یادآور شد: هم اکنون قاچاقچیان مواد مخدر برای ورود مواد مخدر به کشور به سمت دریاهای آزاد و مرز آبی کشور روی آورده اند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای ما متمرکز شدن بر روی محافظت از مرز آبی است، افزود: هم اکنون قاچاقچیان مواد مخدر به انتقال مواد مخدر از مرز آبی مثل چابهار، جاسک و بوشهر روی آورده اند.
شاهد جایگزین شدن مواد مخدر صنعتی به جای سنتی هستیم
سردار مویدی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه امروز شاهد جایگزین شدن مواد مخدر صنعتی به جای سنتی هستیم، اظهار داشت: استفاده از مواد مخدر صنعتی یک تهدید جدی در کشورمان محسوب می شود.
وی با بیان اینکه مواد مخدر صنعتی روانگردان در آشپزخانه و انبار تولید می شود، یادآور شد: مواد اولیه مواد مخدر صنعتی قابل دسترسی است و همچنین آموزشهایی که از طریق اینترنت داده می شود موجب افزایش تولید و مصرف این مواد شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: در مصرف مواد مخدر صنعتی راه برگشتی وجود نداشته به طوریکه کسی که مبتلا شود راه برگشتی ندارد.
سردار مویدی با تاکید بر اینکه آموزشهایی که از طریق اینترنت داده می شود فضا را برای تولید مواد مخدر صنعتی در هرمکانی آماده کرده است، افزود: البته اشرافیت پلیس مبارزه با مواد مخدر این امر را کاهش داده است.
انهدام 70 کارگاه ساخت مواد مخدر صنعتی در تهران و کلانشهرها
وی با اشاره به اینکه مواد مخدر صنعتی روانگردان و توهم زا هستند و به علت ظاهر زیبایی که دارند جوانان ترغیب به استفاده می شوند، اظهار داشت: متاسفانه جوانان ماجراجو برای یک لحظه خوش بودن اقدام به مصرف این مواد می کنند.
سردار مویدی با تاکید بر اینکه مصرف مواد مخدر صنعتی آثار بسیار زیانباری به دنبال دارد، افزود: کسانی که این مواد را مصرف می کنند در برخی موارد به جایی می رسند که به لحاظ حافظه و قدرت تفکر حتی پدر و مادر خود را هم نمی شناسند.
وی با اشاره به اینکه در سال 90 بالغ بر 70 کارگاه ساخت مواد مخدر صنعتی را در تهران و کلانشهرها منهدم کرده ایم، اظهار داشت: روند افزایشی تولید مواد مخدر صنعتی روبه کاهش است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور همچنین پیرامون آسیب پذیری لرستان در زمینه مواد مخدر صنعتی نیز یادآور شد: لرستان از لحاظ تولید و مصرف مواد مخدر صنعتی استان پاکی محسوب می شود.
نظر شما