۲۹ اسفند ۱۳۹۰، ۱۲:۵۵

درویشی:

36 پایگاه ثابت امداد و نجات نوروزی در خوزستان فعال هستند

36 پایگاه ثابت امداد و نجات نوروزی در خوزستان فعال هستند

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس جمعیت هلال احمر خوزستان از فعالیت 36 پایگاه ثابت امداد و نجات در جاده های استان همزمان با آغاز ایام نوروز خبر داد.

حسین درویشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پیش از این 12 پایگاه امداد نجات در جاده های استان به صورت شبانه روز مشغول فعالیت بودند که به مناسبت فرا رسیدن ایام عید و آغاز سفرهای نوروزی از 25 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه 24 پایگاه به این تعداد افزوده شده است.

وی با بیان اینکه در کنار این پایگاه ها خیمه و چادرهای نماز، آمبولانس و تجهیزات امدادی تدارک دیده شده است، افزود: اسکان اضطراری نیز برای خانواده هایی که دچار حادثه شده اند در این مکانها مدنظر قرار گرفته و امکانات مورد نیاز تدارک دیده شده است.

درویشی همچنین به برنامه ریزی برای راهنمایی مسافران نوروزی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از یک میلیون نقشه، بروشور و کتابچه توسط جمعیت هلال احمر خوزستان در اختیار میهمانان نوروزی قرار گرفت و در سال جاری نیز با ایجاد 35 پست راهنمای مسافران نوروزی در میادین ورودی شهرها، مسافران برای سفرهای خود راهنمایی می شوند.

وی با بیان اینکه 700 نفر از امدادگران و پرسنل جمعیت هلال احمر در طرحهای نوروزی امداد جاده ای و راهنمایان نوروزی فعالیت می کنند ، افزود: در این راستا بیش از 20 دستگاه آمبولانس و 12 دستگاه خودروی نجات مجهز به وسایل ضروری امداد و نجات در پایگاه های امداد فعال می شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر خوزستان در بخش دیگر سخنان خود به ورود یک میلیون دانش آموز در قالب کاروانهای راهیان نور از 15 مهرماه به استان خوزستان خبر داد و گفت: این کاروانها با همراهی 100 دستگاه آمبولانس و بیش از 200 نفر امدادگر از مناطق زیارتی خوزستان دیدن کردند.

وی تصریح کرد: در ایام نوروز نیز برای خدمات دهی به کاروان راهیان نور ، هشت پست موقت نجات در جاده ها و دو درمانگاه در منطقه فکه و دهلاویه فعال شده اند.

درویشی افزود: جمعیت هلال احمر استان خوزستان در ایام نوروز سال 90 در خدمات دهی به میهمانان نوروزی و راهیان نور مقام نخست را کسب کرد.

وی همچنین به عملکرد این سازمان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: از مهمترین برنامه ها و عملکرد سازمان در سال گذشته تاسیس پایگاه جنوب غرب کشور بود که در راستای آن یک فروند بالگرد در استان خوزستان فعال شد .

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: هزینه هر ساعت استفاده از این بالگرد پنج میلیون تومان است که تاکنون با استفاده ازاین بالگرد، 9 نفر از مرگ حتمی نجات داده  شده اند.

وی از راه اندازی دانشگاه علمی کاربری هلال احمر نیز خبر داد و گفت: در حال حاضر 250 دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و پیش بینی می کنیم تعداد دانشجویان تا پایان سال آینده به بیش از یک هزار نفر افزایش یابد.

درویشی ادامه داد: افتتاح اتاق EOC ، اضافه کردن 9 خودرو نجات، 13 دستگاه آمبولانس، پنج دستگاه خودروی کمک دار و 13 دستگاه موتور سیکلت، تجهیز مراکز تمام شهرستانهای استان به وسایل فرهنگی از جمله پروژکشن، برنامه های امدادی تالاب نوردی در تالاب شادگان، صعود به قله شیر کوه بختیاری و تاراز مسجد سلیمان و اضافه شدن دو پایگاه ثابت شبانه روزی امداد و نجات از فعالیتها  و عملکرد سازمان در سال گذشته بوده است.
کد خبر 1562598

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha