به گزارش خبرنگار مهر، این روزها بچهها آماده عملیات میشوند، ایام نوروز است اما چارهای نیست باید در برابر این غول بیشاخ و دم که به هر کجایش ضربه میزنی از جای دیگری سر بلند میکند ایستاد.
ارتش 35 گردان خود را به جبهه جنوب، غرب شوش، دزفول و غرب رودخانه کرخه رسانده است و رزمندگان سپاه پاسداران نیز 100 گردان خود را برای این عملیات سرنوشت ساز بسیج کرده است.
طرح عملیات از آبان ماه سال 60 کلید خورده و در اواسط بهمن به مرحله نهایی خود رسید، فرماندهان مانده بودند نام این عملیات را چه بگذارند که قرآن نام فتح را برای آن برگزید.
عملیات فتح المبین در دومین روز از فصل بهار سال 61 با رمز یا زهرا(س) آغاز شد، آن روزها شاید مردم ایران عید نداشتند، چرا که هر خانواده شهیدی را نثار انقلاب و اسلام کرده و سفرههای هفت سینشان تنها یک سین داشت و آن هم سیاهی رنگ خرمای عزا بود.
این عملیات تا روز قبل از سیزدهم فروردین آن سال ادامه داشت و فردایش مردم جنوب میتوانستند در شهرهای دزفول و اندیمشک که تا دیروز در دست دشمن قرار داشت بساط سیزده بدر را پهن کنند.
رزمندگان بعد از 10 روز عملیات، عیدی بزرگی را برای ملت ایران به ارمغان آوردند و بیش از 40 هزار اسیر و مجروح و کشته بر روی دست صدام جنایتکار گذاشتند و 18 فروند هواپیما، سه فروند چرخبال، 361 دستگاه تانک و نفربر، صدها دستگاه خودروی نظامی و شمار چشمگیری از سلاحهای انفرادی و نیمه سنگین دشمن را منهدم کردند و 150دستگاه تانک، 170دستگاه نفربر، 165 قبضه توپ، شماری سلاح سبک و نیمه سنگین، یک سایت کامل موشک سام به همراه سه فروند موشک و انبوهی از مهمات را به عنوان غنایم بدست آوردند.
امام امت با شنیدن این حماسه بزرگ دست به قلم میشود و پیامی را برای رزمندگان صادر میکنند و اینگونه مینویسد که "اخبار غرورآفرین جبهه هاى نبرد علیه قواى شیطانى را یکى پس از دیگرى دریافت نمودم. قلم قاصر است که احساسات خویش را ابراز کنم".
خمینی کبیر در ادامه پیام خود اینگونه مینویسد که "رحمت واسعه خداوند بر آن مادران و پدرانى که شما شجاعان نبرد در میدان کارزار و مجاهدان با نفس در شبهاى نورانى را در دامن پاکشان تربیت نمودند، مژده باد به شما جوانان برومند در تحصیل رضاى پروردگار که از بالاترین سنگرهاى روحانى و جسمانى ظاهرى و باطنى پیروزید، مبارک باد بر بقیة الله ارواحنا له الفداء وجود رزمندگان ارزشمند و مجاهدان فى سبیل الله که آبروى اسلام را حفظ و ملت ایران را رو سپید و مجاهدان راه خدا را سرافراز نمودید."
یاد آن عملیات بهاری و یاد سفرههای هفت سین سنگرها به خیر، یاد رزمندگان بیادعا به خیر باد که خاک جبههها، خانهشان بود و لباس نوی سال جدیدشان، به رنگ سرخ شهادت بود، بیمعرفتی است اگر آمدن بهار را جشن بگیریم اما یادی از شهدا نکنیم.
در وصیتنامه یکی از شهدا خواندم که گفته بود، اگر شب عاشورای حسین(ع) یک شب بود اما همه شبهای ما شب عاشورا بود و این جمله یعنی اینکه فرزندان خمینی کبیر، دلاورانه در برابر همه آن تهاجمات، تا پای جان ایستادگی کردند و خم به ابرو نیاوردند.
سید شهیدان اهل قلم زیبا گفت که وطن پرستو، بهار است و اگر بهار مهاجر است، از پرستو مخواه که بماند، آری شهدا پرستوهای مهاجری بودند که بهار را در آغوش گرفتند و در بهشت برین الهی عند ربهم یرزقون شدند و امروز مزار این امامزادگان عشق زیارتگاه اهل یقین شده است.
هر کسی دوست دارد عید را در کنار خانوادهاش سر کند و رسم خانوادههای معظم شهدا و رزمندگان و ایثارگران هم آن است که لحظه تحویل سال در کنار عزیزانشان باشند و جای سبز آنها را خالی کنند.
گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) همچون دیگر مزار شهدای استان قم و کشور در آخرین روزهای پایانی اسفندماه و در لحظه تحول سال میزبان خانوادههای شهدا و یادگاران جنگ بود تا بهار و سال جدید را با عطر مزار شهدا تحویل کنند.
در گلزار شهدای علی جعفر(ع) قم بیش از سه هزار شهید آرمیدهاند.
نظر شما