علی عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هم اکنون هفت نمایشگاه صنایع دستی در سطح استان به ویژه در مبادی ورودی و خروجی شهرهایی که در مسیر جاده آسیایی قرارگرفتهاند دایر بوده و همه روزه میزبان تعداد زیادی از مسافران و زائران آستان قدس رضوی است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی راه اندازی نمایشگاههای صنایع دستی را در راستای معرفی صنایع دستی استان برشمرد و افزود: فعالیت این نمایشگاهها با عرضه مستقیم صنایع دستی استان به مسافرین، تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه دارد.
عابدی اظهار داشت: هم اکنون بیش از 350 غرفه صنایع دستی شامل قالی، قالیچه و گلیم، سکه دوزی، معرق چوب، سفال، کلاه کرکی، چارق دوزی و پوستین دوزی در سطح شهرستانهای بجنورد، مانه و سملقان، شیروان، فاروج و منطقه دشت در نمایشگاههای دایر شده درمسیرجاده آسیایی برپا شده است.
وی برپایی سفره هفتسین، ایجاد غرفه مردمشناسی و معرفی جاذبههای گردشگری و تاریخی استان در حاشیه این نمایشگاهها را از دیگر اقدامات موثر برای جذب مسافرین و زائرین بر شمرد و گفت: در این نمایشگاهها آبنبات یا شکر پنیر بجنورد و سایر مواد خوراکی که به عنوان سوغات این مناطق شناخته شدهاند و همچنین غذاهای محلی به مسافرین عرضه میشود.
وی افزایش ماندگاری مسافران و زائران در شهرستانهای یاد شده را از برکات برپایی این نمایشگاهها دانست و افزود: مسافران نوروزی در سال گذشته نیز از این نمایشگاهها استقبال خوبی داشتند به طوری که فروش این نمایشگاهها در سال گذشته به حدود سه میلیارد ریال رسید.
وی اظهار امیدواری کرد تا در سال جدید میزان ماندگاری مسافرین نوروزی نسبت به سال قبل، از افزایش بیشتری برخوردار بوده و فروش محصولات صنایع دستی در این نمایشگاهها نیز رشد چشمگیری داشته باشد.
خراسان شمالی بین دو قطب گردشگری شمال و زیارتی مشهد مقدس قرار دارد و در تعطیلات نوروز سال قبل، سه میلیون و 500 هزار مسافر و زایر از این استان تردد داشتند.
نظر شما