انوشیروان محسنی بندپی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نبود درآمدهای پایدار برای شهرداریها یکی از موارد مهمی بوده که همیشه شهرداران کشور از آن گلایه مند بودند.
وی اظهار داشت: درآمد شهرداری اگر پایدار باشد، شهر را از ناپایداری در میآورد و این موضوع مقدمه خوبی برای حرکت شهر در مسیر توسعه است.
محسنی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه تنها دولت مجاز شد نسبت به تهیه نظام مدیریت یکپارچه شهری و تشکیل اتحادیه شهرداریها اقدام کند.
نماینده مردم نوشهر و چالوس افزود: از آنجا که دولت مطابق برنامه پنجم توسعه، مجاز در تصویب طرح مدیریت جامع شهری شده، این فرصت موقعیت مناسبی را ایجاد میکند که برای تحقق چنین هدفی نقشه راه و قانون جامع و مانعی تصویب شود تا نهادهای موازی را از بین برده و وحدت وظایف را ایجاد کند.
وی بیان داشت: در چنین شرایطی که به واسطه از بین رفتن نهادهای موازی و تجمیع امور در شهرداریها، نظارت دقیقتر و پاسخگویی کارآمدتر میشود.
وی یادآور شد: در برنامه پنجم توسعه، برون سپاری وظایف دولتی به سازمانهای غیردولتی که شهرداری را میتواند در برگیرد، در برخی از مواد پیشبینی شده است.
محسنی کار در شهرداری را سخت و چند بعدی عنوان کرد و گفت: ایجاد زیرساختهای شهری، ابعاد فرهنگی، مدیریت شهری، توجه به سلامت شهروندان و موضوعاتی از این قبیل به گونهای است که شهرداران باید نگاهی مدیریتی چندبعدی داشته باشند.
محسنی بندپی در گفتگو با مهر:
مجلس قوانین هدفمندی برای درآمد پایدار شهرداریها وضع کرده است
چالوس - خبرگزاری مهر: نائب رئیس فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در برنامه پنجم توسعه، قوانین خوبی برای تحقق درآمد پایدار برای شهرداریها وضع کرده است.
کد خبر 1563310
نظر شما