۵ فروردین ۱۳۹۱، ۱۰:۵۷

تامینی:

توسعه گردشگری رشت نیازمند برنامه ریزی راهبردی است

توسعه گردشگری رشت نیازمند برنامه ریزی راهبردی است

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم رشت در مجلس هشتم گفت: توسعه گردشگری این شهرستان نیازمند برنامه ریزی راهبردی و جذب سرمایه گذاری کلان است.

حسن تامینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بدون شک از مهمترین پیامدهای توسعه شهری شهروند محور و انسان ‌محور، افزایش روحیه نشاط و شادابی بین مردم بوده و از این لحاظ یکی از مهمترین وظایف مدیریت شهری برنامه ‌ریزی برای ارتقای روحیه شادکامی و نشاط بین شهروندان است.

وی همچنین اظهارداشت: بهره ‌مندی از شهروندانی شاداب و حائز بهداشت روانی بالا از مهمترین نتایج سیاستگزاریهای توسعه شهری پایدار است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: شهر رشت مهمترین شهری است که در دروازه ورودی گیلان قرار دارد و این موقعیت جغرافیایی برای این شهر امتیاز بالایی محسوب  و با داشتن قابلیتها و جاذبه ‌های گردشگری طبیعی، تاریخی و فرهنگی به عنوان یکی از قطبهای گردشگری در کشور شناخته می ‌شود.

وی افزود: بهره ‌برداری بهینه از منابع و قابلیتهای گردشگری مناطق و هدایت سرمایه ‌گذاریها در ایجاد زیرساختهای لازم یکی از مهمترین راهبردها در برنامه‌ ‌ریزیهای توسعه به شمار می‌ رود و شناخت و معرفی جاذبه‌ های گردشگری اعم از جاذبه‌ های اکوتوریسم، تاریخی، فرهنگی و مذهبی در شهر رشت می ‌تواند در شکوفایی این صنعت و جذب گردشگران بسیار مفید باشد.

تامینی اظهارداشت: اهمیت اکوتوریستی گیلان از نظر برخورداری از سواحل زیبای دریا، تالابها و مناظر منحصر بفرد منطقه، مناطق کوهستانی و جنگلهای زیبا با گونه نادر، جاذبه‌ های فرهنگی و تاریخی موجود در استان و شهر رشت، واقع شدن در مسیر عبوری قزوین، رشت - اردبیل، مجاورت با کشورهای همسایه به ‌ویژه آذربایجان از مسیر آستارا، مجاورت با بندر انزلی با توجه به سابقه تاریخی و منطقه آزاد انزلی و غیره از ضرورتهای طرح راهبردی توسعه گردشگری شهر رشت است.

وی گفت: گیلان در تمام دنیا و کشور به عنوان استان شمالی و سرسبز است که این استان را بهترین مکان برای گذران اوقات فراغت می ‌شناسند.

منتخب نهمین دوره مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: شناخت امکانات و محدودیتهای وضع موجود، شناخت زمینه ‌های جذب گردشگر، شناخت ظرفیتهای خالی در زمینه‌ های امکانات رفاهی و زیرساختی و همچنین تعیین اقدامهای اجرایی در زمینه توسعه گردشگری شهر، می ‌تواند از کاربردها و دستاوردهای احتمالی طرح راهبردی توسعه گردشگری شهر رشت باشد.

وی اظهارداشت: وجود زیارتگاهها، اماکن مذهبی همچون بارگاه منور خواهر امام (س) ، بقاع متبرکه آقا سید ابراهیم و آقا سید عباس (ع)، دانای علی، بی بی رقیه و مساجد صفی و حاج صمد خان و همچنین آرامگاه میرزاکوچک خان جنگلی سالانه سبب جذب گردشگران زیادی می ‌شود.

تامینی با بیان اینکه تمامی گردشگران را باید در شهر رشت با هر وضع مالی بالا، پائین و متوسط جای داد، افزود: از واحدهای آموزشی در فصول پر گردشگر باید کمک گرفته شود.

وی یادآورشد: علاوه بر هتلها و مسافرخانه ها بسیاری از مدارس استان بازسازی یا جدید ساخت هستند که با فراهم کردن  امکانات محلی می توانند برای استقرار گردشگران مناسب باشند.

کد خبر 1563772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha