علی نقی سرپناه در جریان سفر به شهرستان دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این موسسه مسئولیت برنامه ریزی، پذیرش دانشجو و نظارت بر اجرای دوره های علمی، کاربردی بخش کشاورزی را در 64 مرکز در سراسر کشور بر عهده دارد.
وجود 157 رشته تحصیلی در دانشگاه های علمی، کاربردی
رئیس موسسه آموزشی عالی علمی، کاربردی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در حال حاضر 157 رشته در سطح کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در موسسه آموزشی عالی علمی، کاربردی وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد.
وی اضافه کرد: همچنین این موسسه 9 رشته کارشناسی ارشد تصویبی دارد که در دست اجرا است.
افزایش بهره وری، مهمترین هدف موسسه آموزش عالی علمی، کاربردی
رئیس موسسه آموزشی عالی علمی، کاربردی وزارت جهاد کشاورزی به مهمترین اهداف این موسسه اشاره و اظهار کرد: ارتقاء و انتقال دانش کار، ایجاد هماهنگی بین مهارت و دانش کاری و افزایش بهره وری از مهمترین اهداف موسسه آموزش عالی علمی ، کاربردی وزارت جهاد کشاورزی است.
وی تصریح کرد: از ابتدای تاسیس و راه اندازی این موسسه، حدود 83 هزار و 397 دانشجو برای دوره های علمی و کاربردی در سطح مراکز تحت پوشش جذب و مشغول به تحصیل شده اند.
سرپناه افزود: این موسسه سالانه ظرفیت پذیرش بیش از 25 هزار دانشجوی جدید را دارد.
وی خاطر نشان کرد: تا کنون 11 عنوان کتاب از سوی این موسسه به چاپ رسیده و 70 عنوان کتاب دیگر نیز در دست تدوین و انتشار است.
بررسی بیش از 100 طرح تحقیقاتی در دانشگاه علمی، کاربردی
رئیس موسسه آموزش عالی علمی، کاربردی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: تاکنون 103 طرح تحقیقاتی در این موسسه مورد بررسی قرارگرفته که از این تعداد 45 طرح در دست اجرا و 58 طرح دیگر نیز خاتمه یافته است.
وی گفت: تاکنون بیش از 70 هزار نفر دانشجو حضور فعال در فعالیت های فرهنگی و دانشجویی داشته اند.
وی این دوره ها را شامل جشنواره ها، مسابقات ورزشی، المپیادهای ورزشی، مسابقات قرآنی، مسابقات کتابخوانی و نهج البلاغه، همایش ها و مسابقات علمی و عملی و بازدید از مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس در قالب کاروان های راهیان نور دانشجویی بیان کرد.
نظر شما