مهیار صیادیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: رایزنی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با مسئولان ادارات در این خصوص بی نتیجه بوده و به همین دلیل مجبور به مکاتبه و رایزنی با استاندار در این مورد شده ایم.
وی بیان کرد: برای اجرایی شدن این بخشنامه در استان نیاز به تاکید استاندار و مدیرکل اقتصادی و دارایی استان به دستگاههای اجرایی است.
صیادیان اظهار داشت: در صورتی که این بخشنامه در استان اجرایی شود، شاهد جهش در رشد و گسترش صنایع دستی و افزایش چند برابری اشتغال زایی در استان خواهیم بود.
وی تصریح کرد: صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد در کشور از نظر کیفی از جایگاه ممتازی برخوردار است ولی نیازمند حمایت از سوی مسئولان استانی است تا بتواند در اقتصاد استان بیش از وضعیت کنونی تاثیر گذار باشد.
هفت بازارچه صنایع دستی در ایام نوروز دائر شد
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد همچنین یادآور شد: هنرمندان صنایع دستی این استان با عرضه آثار خود در هفت شهرستان این استان به استقبال گردشگران نوروزی رفتند.
صیادیان افزود: این بازارچهها در مبادی ورودی و نقاط گردشگری شهرهای یاسوج، گچساران، دهدشت، باشت، چرام، بهمئی و سی سخت دایر شده بودند.
وی بیان داشت: تولیدات عرضه شده در این بازارچهها شامل گلیم، جاجیم، مصنوعات چرمی، سفال، سبد، معرقکاری، نقاشی روی شیشه، البسه محلی و عروسک محلی بودند.
وی یادآور شد: 30 هزار هنرمند در رشته های مختلف صنایع دستی در این استان فعالیت می کنند که از این تعداد نام پنج هزار هنرمند در بانک اطلاعاتی صنایع دستی کشور ثبت شده است.
نظر شما