به گزارش خبرگزاري " مهر" در اين جلسه كه در دانشگاه تربيت مدرس تهران در حال پيگيري است دكتر مهرزاد حميدي معاون سازمان تربيت بدني و رييس مركز ملي مديريت و توسعه ورزش كشور ضمن بيان اين نكته كه سال 2005 ازطرف سازمان يونسكو به عنوان سال ورزش نامگذاري شده است فرصت ايجاد شده براي ورزش دانشجويي درسند چهارم توسعه كشور در بخشهاي مختلفي چون افزايش مشاركت دانشجويي، سرانه هاي ورزشي ، فضاهاي ورزشي سرپوشيده و سرباز، خوابگاهها، ارتقاي واحدهاي درسي تربيت بدني، كاربردي كردن واحدها و... در نظر گرفته شده است.
وي ادامه داد: دانشگاهها بايد تاكيد خود را بر برنامه هاي بلند مدت برخاسته از نظام جامع متمركز كنند زيرا برنامه هاي ساليانه و تقويم هاي ورزشي زماني معنا و مفهوم پيدا مي كنند كه از يك برنامه 5 ساله اخذ شده باشد.
حميدي بيان كرد: بايد برنامه هاي پنج ساله ورزش دانشجويي را از نظر امكانات، منابع انساني وضعيت ورزشي را در آينده به شكل جديدي تعريف نمود.
دكترحميدي به توسعه ارتباطات ورزش دانشجويي تاكيد كرد و گفت : در اين چشم انداز جديد ، ورزش بايد علمي باشد نه فوق برنامه و از رابطه توسعه علمي نظام دانشگاهي كه منوط به توسعه علمي ورزشي و ايجاد محيط هاي با نشاط آموزشي است استفاده لازم را برد تا شاهد حضوري قويتر از ورزش دانشجويي باشيم.
وي ادامه داد: طي برنامه هاي كلان ورزشي در كشور ورزش دانشجويي جهش لازم را نداشته است و ايجاد فرصت هاي جديد و راهكارهاي نو كمك به سزايي را در آن خواهد داشت.
معاون سازمان تربيت بدني با اشاره به اينكه بايد دانشگاهها از مشاركت بخش خصوصي استفاده ببرند اظهار داشت: دانشگاهها بايد به اين سمت بروند كه از سرمايه گذاري بخش خصوصي حمايت هاي مالي و بازرگاني و تسهيلات بانكي براي كسب اعتبارات و سهميه هاي ويژه براي ورزش دانشجويي استفاده كنند چون منابع مالي كشور درحال حاضر بسيار محدود است و در پايان برنامه چهارم پاسخگوي نياز آنان نخواهد بود.
وي درپايان گفت : دانشگاهها براي زيرساختهاي ورزشي بايد با مشاركت بخش خصوصي در ساخت و سازها اقدام نمايند.
نظر شما