۲۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۶:۵۱

اخبار استانداری لرستان/

لرستان قطب تولید داروی کشور/ رشد 20 درصدی صادرات غیرنفتی

لرستان قطب تولید داروی کشور/ رشد 20 درصدی صادرات غیرنفتی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: استاندار لرستان گفت: 50 درصد از کل تجارت خارجی و صادرات داروهای انسانی و دامی کشور به لحاظ ارزشی و ارزی از محل محصولات تولیدی استان لرستان به عنوان یکی از قطب های بزرگ و اصلی تولید دارو در کشور تامین و صادر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله دهمردهدر شورای توسعه و برنامه ریزی استان لرستان اظهار داشت: این میزان صادرات دارو به خارج از کشور نشان دهنده ظرفیت و توانمندی ویژه استان لرستان در زمینه تهیه و تولید داور به لحاظ کمی و کیفی با برند مشخص و معتبر داخلی است.

وی اظهار داشت: براساس گزارشات دریافتی، درحال حاضر داروی تولیدی با برند استان لرستان در سطح کشورهای اروپایی و آمریکایی از جایگاه ویژه و منحصربه فردی برخوردار است به گونه ای که بخش عمده ای از کشورهای غربی خریدار دائم داروهای تولیدی استان لرستان هستند.

استاندار لرستان تصریح کرد: برهمین اساس با سرمایه گذاری مناسب و برنامه ریزی علمی و کارشناسی، استان لرستان می تواند به قطب تولید داروی گیاهی در سطح کشور و یکی از مراکز اصلی تهیه و صادرات محصولات این بخش تبدیل شود.

وی تصریح کرد: در شرایط اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی غربیها به ایران اسلامی شاهد هستیم که کشور آمریکا به عنوان عامل اصلی اعمال تحریمهای اقتصادی، یکی از خریداران و واردکنندگان محصولات تولیدی استان لرستان است.

رشد 20 درصدی میزان صادرات غیرنفتی استان لرستان

دهمرده همچنین با اشاره به مبادلات تجاری استان لرستان با 35 کشور خارجی، افزود: در شرایطی که استکبار جهانی با اعمال تحریمهای اقتصادی سعی در منزوی کردن ایران در حوزه اقتصادی دارد، استان لرستان به بیش از 35 کشور در چهار قاره اروپا، آسیا، آمریکا و افریقا محصول صادر می کند.

وی با اشاره به اینکه در عرصه فعالیت های صادراتی توجه به کیفیت و مرغوبیت کالا بسیار مهم است، اظهار داشت: کیفیت بالای محصولات تولیدی موجب جذب مشتریان بیشتر و تصاحب بهتر بازارهای جهانی برای حضور موثر در عرصه رقابتی صادرات است.

استاندار لرستان گفت: لرستان در زمینه سنگ، گیاهان دارویی، مصالح ساختمانی و سیمان، محصولات باغی و کشاورزی قابلیت بسیار بالایی در زمینه تولید و صادرات محصولات باکیفیت به کشورهای خارجی را دارد که در صورت برنامه ریزی و بازاریابی درست و تولیدات کیفی، شاهد حضور موفق استان در عرصه صادرات غیرنفتی خواهیم بود.

استاندار لرستان افزود: رشد 20 درصدی میزان صادرات غیرنفتی استان لرستان در سال 90 نسبت به سال 89 نشاندهنده موفقیت در اجرای برنامه ها و طرح های اجرا شده در حوزه فعالیت های تجاری و بازرگانی استان است.

ضرورت همکاری و همراهی نخبگان و دانشگاهیان با مدیران

استاندار لرستان در جلسه مشترک با رؤسای دانشگاههای استان اظهار داشت: همراهی و همکاری نخبگان و دانشگاهیان با مدیران و مسئولان اجرایی راه توسعه را هموارتر و آهنگ پیشرفت را شتاب بیشتری می بخشد.

دهمرده همچنین با تشکر از مسئولان دانشگاه لرستان در خصوص آزادسازی قلعه که کمک به مبلمان شهری است، افزود: آزادسازی قلعه ضمن آنکه قانون است از منویات مقام معظم رهبری در راستای کمک به توسعه صنعت گردشگری و ایجاد فرصت های شغلی در استان است.

وی همچنین پیشرفتها و تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی در راستای خدمت رسانی به مردم به خصوص در عرصه بهداشت و توسعه رشته های علوم پزشکی و دانشکده های پرستاری تقدیر کرد

استاندار لرستان در ادامه در خصوص تخصیص بودجه های فرهنگی و ضرورت کار فرهنگی در دانشگاهها اظهار داشت: از جامعه دانشگاهی انتظار می رود برای مصوبات سفر چهارم رئیس جمهوری مطالب، طرح ها، پیشنهادات و مسائل لازم را تهیه تا مصوبات سفر از منظر جامعه دانشگاهی تنظیم شود.

دهمرده یادآور شد: همچنین گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری باید در اولویت دانشگاههای استان قرار داده شود.

وی ادامه داد: دانشگاههای استان در راستای افزایش تولیدات علمی و ایجاد رشته های نوین و کاربردی تلاش کنند و در پیشرفتهای مراکز صنعتی و غیرصنعتی نقش آفرینی داشته باشند.

کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان

جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان لرستان به ریاست معاون سیاسی - امنیتی استاندار لرستان و با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد.

حسن شریعت نژاد رئیس کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز لرستان به بیان تأثیرات مخرب قاچاق پرداخت و افزود: نامگذاری سال 91 به عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی وظایف دستگاههای عضو کمیسیون در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مضاعف می کند تا در راستای عملی کردن منویات مقام معظم رهبری تلاش مضاعف کنند.

وی خواستار مبارزه جدی برای جلوگیری از فعالیت سوء استفاده کنندگان و واردکنندگان اجناس قاچاق و بی کیفیت شد و تصریح کرد: با فرهنگ سازی مناسب و تبلیغات هوشمندانه در راستای ارتقا سطح آگاهی مردم در خصوص تقبیح قاچاق و ترغیب به استفاده از کالای تولید داخلی باید حرکت کنیم.

معاون سیاسی - امنیتی استاندار لرستان مقابله با قاچاق کالا و ارز و اقدامات پیشگیرانه را باعث رونق کالاهای داخلی و تأثیرگذاری بر درآمدهای عمومی دانست و آن را نوعی حمایت از تولید ملی عنوان کرد.

در این جلسه مرحله دوم اجرای طرح منطقه ای کردن عرضه موقت نفت و گاز به تصویب اعضاء کمیسیون رسید و مقرر شد دستگاهها عملکرد سال گذشته خود را در رابطه با اجرای مصوبات هیئت دولت در رابطه با قاچاق کالا و ارز به دبیرخانه کمیسیون ارسال کنند.

کد خبر 1572634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha