۲۲ فروردین ۱۳۹۱، ۲۱:۴۷

دانشجو تأکید کرد:

اسلامی کردن دانشگاه‌ها با جدیت ادامه می‌یابد

اسلامی کردن دانشگاه‌ها با جدیت ادامه می‌یابد

قم - خبرگزاری مهر: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه منشأ همه مشکلات امروز دانشگاه‌ها، غربی بودن علوم انسانی است تأکید کرد: اسلامی کردن دانشگاه‌ها با قوت و جدیت ادامه می‌یابد و ما چاره‌ای جز این کار نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو، پیش از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح پارک علوم و فناوری استان قم در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: قم باید در بومی سازی و اسلامی کردن علوم به وزارت علوم کمک کند و ما نباید تنها باشیم؛ ما نگاه ویژه به قم و حمایت‌های آن داریم.

تحصیل 51 هزار دانشجو در قم

وی با بیان اینکه در حال حاضر در قم، 51 هزار دانشجو داریم گفت: حدود ده هزار نفر آنان تحصیلات تکمیلی دارند و حدود هزار عضو هیئت علمی داریم که این تعداد بسیار کم و بد است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در حال حاضر 40 هزار نفر متقاضی عضو هیئت علمی داریم که دانشگاه‌های قم باید جذب کنند و رئیس دانشگاه‌ها هم می‌توانند با تأیید افراد با آنان قرارداد پیمانی ببندند تا شرایط جذب فراهم شود.

وی خطاب به دانشگاه‌های قم بیان کرد: دانشگاه‌ها باید متخصص متعهد به حد اعلا جذب کنند نه کسانی که در فتنه فعال بودند و بعد از خطبه آقا در نماز جمعه و اتمام حجت ایشان باز هم به کارهای خود ادامه دهند و عناد بورزند.

دانشجو افزود: مردم قبول ندارند در دانشگاه‌های ما افرادی باشند که علیه نظام اسلامی بخواهند فعالیت کنند؛ مردم این حق را به ما نمی دهند.

وی تاکید کرد: باید حرکت ما در قم الگو برای حرکت بقیه دانشگاه ها باشد؛ علما و روحانیت اجازه ندهد که اشتباهی در وزارت علوم و دانشگاهها رخ دهد.

انتقاد از مخالفان اسلامی سازی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اسلامی سازی علوم و انتقاد از کسانی که این موضوع را زیر سئوال می‌برند تصریح کرد: ما هر تعداد هم دانشگاه داشته باشیم و در هر استان هزار دانشگاه بزنیم اما در آنها افکار غربی و اندیشه‌های غربی ترویج شود همه در خدمت فرهنگ غرب خواهد بود و نه تنها با ما مخالفتی نخواهند کرد بلکه تشویق هم می کنند.

وی ادامه داد: زیرا ما با هزینه های خودمان برای آنان نیرو تربیت می کنیم و جوانانی مادی که آنها می خواهند پرورش می دهیم.

دانشجو با بیان اینکه چرا ما باید با گذشت 32 سال از انقلاب به جای آنکه چگونه اندیشیدن را در دانشگاه بیاموزیم اندیشه‌های غرب می‌آموزیم اظهار داشت: در دوره قاجار و پهلوی ما غرب گرایی و غرب ستایی داشتیم و همه چیز حتی شکل دانشگاه غربی بود و امروز نیاز داریم تا هم در ساختار و شکل و هم در محتوا در دانشگاه تحول ایجاد کنیم.

وی با اشاره به وضع نامناسب  برخیدانشگاه‌ها در کشور اضافه کرد: چرا ما اگر می‌خواهیم سرویس دانشجویان دختر و پسر را از هم جدا کنیم با مشکل مواجه می‌شویم؛ تا کی باید در هیاهوهایی که برای ما می‌سازند درگیر باشیم و راه چاره نیندیشیم.

وزیر علوم با اشاره به تفاوت مبنایی میان اسلام و غرب اظهار داشت: در فرهنگ غرب و اسلام، انسان می خواهد با کسب علم به معلوم برسد اما در غرب معلوم همان طبیعت است و خالقی وجود ندارد اما در اسلام معلوم، خالق است و طبیعت مخلوق آن است.

دانشجو بیان داشت: ما در مبنا با غرب تفاوت داریم و تفاوت شکلی و ظاهری نیست؛ بر همین اساس، علم در غرب برای رسیدن به قدرت و تسلط بر دیگران است اما در اسلام علم در خدمت پیشرفت بشر و تعالی قرار دارد.

وی با بیان اینکه اگر قرار است حاکمیت اسلام در جامعه وجود داشته باشد دانشگاه ما هم باید در همان مسیر قرار گیرد اظهار داشت: ریشه همه مشکلات امروز در دانشگاه‌های ما غربی بودن علوم انسانی است و تا تحول در علوم انسانی صورت نگیرد رشدی نخواهیم داشت.

تاکید بر تحول در دانشگاه‌ها

وزیر علوم با تاکید بر اینکه دانشگاه ‌ها و مراکز آموزش عالی ما باید در ماهیت و مناسبات اسلامی شود و راهی غیر از این نداریم اضافه کرد: ایمان است که به علم جهت می‌دهد و گرنه علم بدون ایمان هیروشیما را ایجاد می‌کند.

وی تاکید کرد: دانشگاه ما باید مرز خود را با طاغوت به صورت شفاف مشخص کند و تا این کار صورت نگیرد مرز کفر روشن نخواهد شد.

کد خبر 1573614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha