سرهنگ محمدرضا مهماندار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کنترل ناوگان حمل و نقل در گذشته از حساسیت زیادی برخوردار بوده و نسبت به سایر وسیله های نقلیه بیشتر است. پلیس با صدور دفترچه کنترل سرعت عملکرد رانندگان و سرعت مجاز رانندگی آنها را کنترل می کند.
وی ادامه داد: بخشی از تصادفات ناوگان عمومی به علت خستگی و خواب آلودگی رخ می دهد و علاوه بر راننده که جان 40 نفر در دستان او است، شرکتهای مسافربری نیز باید در بکارگیری راننده دقت بیشتری به خرج دهند.
فرمانده پلیس راه کشور از رانندگان اتوبوس های بین شهری خواست که از رانندگان کمکی استفاده کنند و در صورتیکه راننده ای احساس خستگی کرده و راننده دیگری نیز ندارد می تواند با مراجعه به پاسگاههای پلیس راه درخواست کمک کند. ماموران نیز با امکانات محلی راننده کمکی در اختیار آن فرد قرار می دهند.
مهماندار از ستاره دار کردن شرکتهای مسافربری خبر داد و گفت: شرکتهای مسافربری باید در انتخاب راننده دقت کرده و از افراد عصبی، دارای مشکلات جسمی و روانی استفاده نکنند. همچنین باید شرکت های مسافربری دارای ستاره شوند و عملکرد آنها براساس ارائه خدمات، ایمنی و بکارگیری راننده بررسی و سطح بندی شود.
به گفته وی، اجرای این طرح نیاز به همکاری و همراهی سازمان راهداری دارد و در صورت اجرا، مسافران از شرکتهای مطمئن و ایمن استفاده می کنند. این طرح امتیازات ویژه ای نیز برای رانندگان و مالکان خودروها دارد.
نظر شما