به گزارش خبرنگار مهر، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه کشیک کارشناسان غذا و دارو در ایام نوروزی فعال بود، گفت: تعداد 12 کارشناس در طرح کشیک نوروزی فعالیت کردهاند.
علیاصغر وحیدینیا همچنین از انجام کشت میکروبی نمونههای ارسالی از جمله لبنیات، لواشک، شیره خرما، زیتون شور، خیارشور و میکاد در نوروز سال جاری خبر داد.
وی با اشاره به توزیع دو هزار پمفلت در بین مسافران نوروزی، عنوان کرد: تعداد 500 پمفلت بین اصناف و فروشگاهها، 310 عدد بین روابط عمومی شبکههای بهداشت و 410 عدد نیز بین معاونت غذا و دارو و سایر دانشگاههای علوم پزشکی استان همدان توزیع شده است.
ارائه داروی رایگان به بیماران خاص در همدان اعتبار مالی کافی ندارد
معاون درمان دانشگاه از عدم وجود اعتبارات کافی برای ارائه داروی رایگان به بیماران خاص خبر داد و این موضوع را از جمله چالشهای درمانی استان همدان دانست.
حسن جلالوند همچنین کمبود تختهای بیمارستانی را از دیگر مشکلات بخشدر استان همدان عنوان کرد و اظهار داشت: عدم هماهنگی هزینهها با درآمدهای بیمارستانها در استان همدان نیز از دیگر چالشهای درمانی است که پرداخت دریافتی پرسنل، کارانه پزشکان، پرداختهای دارویی و خرید تجهیزات بیمارستانی را با مشکل مواجه میکند.
وی به کمبود برخی رشتههای تخصصی درمانی در استان همدان نیز اشاره و عنوان کرد: کمبود رادیولوژیست در همدان معضلی جدی است و برخی تجهیزات مورد نیاز درمانی نیز در شهرستانهای استان همدان وجود ندارد.
امید به زندگی در مردان 73 سال و در زنان 76 سال اعلام شد
رئیس مرکز بهداشت استان همدان گفت: بر اساس الگوی مرگومیر جامعه در حال حاضر امید به زندگی نسبت به گذشته افزایش یافته که بر اساس این آمار امید به زندگی برای مردان 73 سال و برای زنان نیز 76 سال شده است.
محمدمهدی مجذوبی افزود: بیشترین علل مرگومیر در همدان بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و سوانح و حوادث است.
وی گفت: یکی از مشکلات بهداشتی عمده جامعه در حال حاضر در بحث نوزادان، ناهنجاریهای مادرزادی است که نتیجه ازدواجهای فامیلی بوده و در استان همدان نیز از علل عمده مرگومیر نوزادان محسوب میشود.
بهره برداری بیمارستان 200 تختخوابی فرشچیان همدان در انتظار اعتبار
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در صورت در اختیار گذاشتن اعتبار، پروژه 200 تختخوابی بیمارستان فرشچیان همدان امسال به بهرهبرداری میرسد.
رضا صفیآریان افزود: این پروژه در حال حاضر پیشرفت فیزیکی 70 درصدی دارد که در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: در حال حاضر 36 پزشک فوق تخصص و 400 پزشک عمومی در همدان وجود دارد.
70 درصد از محصولات تولید شده همدان منطبق با استانداردهای موجود است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیش از یک هزار نوع محصول در استان همدان تولید میشود که70درصد آن ها منطبق با استاندارد است.
علی اصغر وحیدی نیا افزود: در سال گذشته طرح مشترکی با معاونت بهداشتی دانشگاه و چند ارگان دیگر انجام و در این طرح از مراکز عمده فروشی مواد غذایی نمونهبرداری شد.
معاون غذاو دارو دانشگاه عنوان کرد: در سال گذشته دوهزار و90 بازدید از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی در استان همدان انجام شد.
نظر شما