۲۶ بهمن ۱۳۸۳، ۱۱:۵۲

بازگشايي نگارخانه سبلان با برگزاري بزرگداشت عربعلي شروه

نگارخانه سبلان با برگزاري نمايشگاه و مراسم تجليل از عربعلي شروه آغاز به كار كرد.

به گزارش خبرنگار تجسمي "مهر" در اين نمايشگاه كه بيش از 35 اثر از نقاشي هاي طبيعت گرايانه شروه برگزار شد، تعدادي از هنرمندان نقاش و مجسمه ساز و .. حضور داشتند.

عربعلي شروه با بيش از 40 سال سابقه حضور در اثر هنرهاي تجسمي بار ديگر با فروتني و خشوع در جمع هنرمندان حاضر شد. شروه در سالهاي هنري عمرخويش به ترجمه و تاليف 90 جلد اثر هنري و تجسمي پرداخته است.

همچنين در اين نمايشگاه عكس هايي از تنديس هاي ساخته شده از شروه  نيز به نمايش گذاشته شده است.

در اين افتتاحيه نمايشگاه كه به همت و همكاري گروه هنري آبي بيكران برگزار شده است، مدير گروه آبي بيكران ضمن تقدير و تشكر از حضور هنرمندان به توصيف وجوه هنري و اخلاقي شروه پرداخت. وي گفت: قرار بوده است مراسم تجليل از استاد را در موزه هنرهاي معاصر به جاي بياورند كه بنا به درخواست استاد اين مراسم را در جمعي صميمي برگزار نموده اند. سپس، هانيبال هنرمند هنرهاي تجسمي در سخناني اظهار كرد كه شروه  از دانشجويان وي بوده است كه از همان سالهاي نخست فعاليتش به نوعي با ديگر همكلاسان خود متفاوت بوده است.

الحاص گفت: شروه همواره به مسير كاري خود مي پرداخت و تحت تاثير هيچ موجي هنري قرار نمي گرفت.

وي اظهار كرد: شروه توانسته است مسير خود را پيدا كند و در يك فضاي امپرسيونيزم با بيانات رفانتي سيسمي به نقاشي بپردازد. الحاص همچنين ترجمه ها و تاليفات شروه را از موفقيت هاي چشمگير وي برشمرد.

شروه نيز در جمع اعلام كرد پس از 48 سال پردازش به فعاليت هنري تمام انرژي و نيروهاي خود را براي آموزش گذاشته است. شروه گفت: آموزش از طريق ترجمه كتاب ها به مراتب بيش از تربيت شاگردان براي جامعه هنري آينده موثر خواهد بود. شروه گفت: در آخرين كتابي كه در اين زمينه در سال 99 نگاشته شده و وي به ترجمه آن دست زده است، راههاي جديد طراحي را بيان كرده است.

وي گفت: تمام عمر خود را صرف تجربه و آزمايش نموده است و امروز شايد ديگر توان آزمودن را ندارد. وي از همه هنرجويان و دانشجويان خواست به آزمايشات و تجربه هاي هنري بپردازند. وي موفقيت خود را مديون مردم دانست و و گفت فقط به مردم مي انديشد. همچنين شروه از هانبيال الخاص به عنوان سمبل انسانيت و مهرورزي ياد كرد.

منيژه آرمين هم كه از اعضاء هيات مديره گروه آبي بيكران مي باشد، در توصيف شخصيت شروه گفت: شروه همواره هنرجويان خود را به تحقيق تشويق مي كند. آرمين شروه را چشم نگران هنر آينده ناميد. پس از بيان اظهارات اعضاي گروه آبي بيكران  احمد مظاهري از ديگر اعضاي گروه به نواختن سنتور پرداخت.

سرانجام نيز با اهداء يادبود توسط هيات مديره گروه آبي بيكران و بازديد هنرمندان از آثار شروه  افتتاحيه پايان يافت.

گفتني است درحاشيه برگزاري بزرگداشت عربعلي شروه برنامه هاي جنبي به شرح زير در نگارخانه سبلان برگزار مي شود.
بيست و هفتم بهمن ماه: پرسش و پاسخ
بيست و نهم بهمن ماه: مروري بر خاطرات دوستان و شاگردان شروه
سي ام بهمن ماه: كارگاه طراحي

کد خبر 157452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha