علی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مجموعه دیجیتالی در کتابخانهها به بخشهایی از نیازهای مخاطبان به خوبی پاسخ داده است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته با ایجاد مراکز چندرسانه ای و دیجیتال در کتابخانههای عمومی، بیش از 34 میلیون فایل چندرسانه ای شامل، 920 هزار نسخه کتاب دیجیتال، بیش از 5 میلیون مقاله، دو میلیون عکس و سایر امکانات چندرسانه ای را در دسترس مراجعان و اعضا قرار گرفته است.
رحیمی در ادامه گفت: بهره گیری از فنآوری های نوین اطلاعاتی با ایجاد کتابخانهی ترکیبی از طریق دیجیتال سازی اثربخش خدمات و منابع، از مولفه های سند چشم انداز کتابخانههای عمومی است.
وی اظهار داشت: به منظور رفع نیاز مخاطبان و حداکثر بهره وری از منابع در حداقل زمان و با کمترین هزینه، باید در کنار سایر فعالیتهای کتابخانهای از فنآوری های نوین اطلاعاتی به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
دبیر نهضت مطالعه مفید استان گفت: علاوه بر افزایش منابع دیجیتالی در سال گذشته، بیش از 130 هزار جلد کتاب نیز به مجموع منابع کتابخانههای عمومی افزوده شده که این امر در بهروری فعالیتهای کتابخانهای تاثیر زیادی داشته است.
وی با بیان اینکه تعداد اعضای کتابخانههای عمومی استان از 19 هزار نفر در سال 89 به 32 هزار نفر در سال گذشته افزایش یافته است افزود: همچنین تعداد کتب به امانت داده شده از 590 هزار جلد در سال 89 به 920 هزار جلد در سال 90 افزایش یافته و رشد 56 درصدی را به همراه داشته است.
نظر شما