۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

موسوی مبارکه:

تولیدات ایران به 70 کشور جهان صادر می شود

تولیدات ایران به 70 کشور جهان صادر می شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هم اکنون تولیدات ایران به بیش از 70 کشور جهان صادر می‌شود، گفت: گرچه میزان واردات ما سال به سال کاهش می‌یابد اما همراه این روند باید مصرف کالاهای ایرانی را نیز افزایش دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی‌محمد موسوی مبارکه در جمع صنعتگران اصفهانی اظهار داشت: زمانی تولید ملی افزایش می‌یابد که از کارگر حمایت شود و با دادن  سرمایه در گردش به تولیدکننده امنیت شغلی کارگر تأمین شده و تولید ملی نیز افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه هم اکنون تولیدات ما به بیش از 70 کشور جهان صادر می‌شود، گفت: گرچه  میزان واردات ما سال به سال کاهش می‌یابد، اما همراه این روند باید مصرف کالاهای ایرانی را نیز افزایش دهیم زیرا حمایت از سرمایه ملی در گرو آن است.

نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بنابراین با تأمین امنیت شغلی کارگران، در اختیار قرار دادن سرمایه در گردش برای تولید کنندگان و تعطیل کردن بازار مصرف تولیدات بیگانگان می‌توان به تحقق این نام امیدوار بود.

وی در ادامه بیان داشت: البته این موضوع نیازمند افزایش کیفیت تولیدات داخلی، بهینه‌‌سازی تجهیزات تولیدی و کاهش هزینه‌های تولید است تا قیمت تمام شده محصولات برای مصرف کننده نیز کاهش یافته و از کار و سرمایه ایرانی حمایت شود.

موسوی با بیان اینکه جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق یکی دیگر از راه‌های حمایت از سرمایه ملی است، تصریح کرد: تهاجم اقتصادی از طریق  قاچاق کالا و خرید کالاهایی خارجی یکی از ترفندهای دشمنان نظام پس از هجوم نظامی و فرهنگی آنها به کشور ماست.

وی اضافه کرد: به همین دلیل تنظیم قیمت بازار پس از جلوگیری از ورود کالاهای خارجی کار سختی است اما با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان آن را محقق ساخت.

جلوگیری از ورود تولیدات خارجی در جامعه نهادینه شود

زهرا اخوان‌نسب در جمع صنعتگران اصفهانی اظهار داشت: در سال جاری که از سوی رهبر معظم انقلاب تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامیده شده است، نباید تنها به حرف اکتفا کرد و در سال پیش‌رو با تصویب قوانین درست حمایتی باید مشکلات بخش تولید و صنعت برطرف شود.

وی حرکت انقباضی بانک‌ها و کمبود نقدینگی را از مشکلات جدی در بخش تولیدات ملی دانست و تاکید کرد: گران بودن حامل‌های انرژی نیز بخش صنعت و تولید را با مشکل روبرو کرده است.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان اصفهان بیان داشت: بیشتر قوانین موجود در بخش تولید و صنعت خوب است اما مشکل اصلی را باید در اجرای درست قوانین جستجو کرد.

وی که سمت ریاست کمیسیون توان اقتصادی و بازرگانی بانوان اتاق را نیز بر عهده دارد تصریح کرد: در مورد تعاملات بین مجلس و دولت برای اجرای صحیح قوانین، نیاز به همدلی داریم.

اخوان‌نسب افزود: در صورت وجود همدلی مشکلات بخش تولید و صنعت کشور قابل برطرف شدن است و البته در کنار تحریم‌های خارجی، باید تحریم‌های داخلی را نیز مد نظر قرار دهیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر با وجود مشکلات یاد شده بخش تولید و صنعت کشور در حال از بین رفتن است.

تولید ملی به معنای حفظ وضعیت فعلی تولید است

اسفندیار امینی در جمع کشاورزان استان اصفهان با اشاره به نامگذاری سال تولید ملی  و حمایت از کار و سرمایه ایرانی اظهار داشت: برای حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی باید قوانین مدون فعلی روی کار آمده و اجرایی شود.

وی ادامه داد: با توجه به وجود قانون خرید تضمینی برخی محصولات کشاورزی هنوز این قانون به صورت کامل اجرا نشده و فقط یک نوع محصول از قبیل گندم در این سال‌ها توسط دولت خریداری شده است.

مدیر عامل کانون خبرگان کشاورزی استان اصفهان اشتغال موجود در تولید را اولی از اشتغال جدید عنوان کرد و ادامه داد: تولید ملی از دیدگاه ما حفظ وضعیت فعلی تولید است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین معضلات بخش کشاورزی واردات بی‌شمار محصولات کشاورزی است که با جلوگیری از این کار می‌توان به بخش تولید کشورمان کمک شایانی کرد.

امینی تاکید کرد: اگر واحدهای تولیدی بخش کشاورزی با مشکلی روبه‌رو شوند جبران آن دشوار و رفع موانع و ادامه فعالیت آن واحدها نیز مدت زمان زیادی را می‌طلبد.

وی با اشاره به مشکلات بخش کشاورزی اظهار داشت: به دلیل عدم خرید تضمینی برخی از محصولات کشاورزی مشمول این قانون بعضی از واحدهای تولیدی ما ورشکسته شده‌اند.

کد خبر 1576017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha