به گزارش خبرنگارمهر، علی اصغر آسمانی مقدم صبح شنبه در نشست خبری اظهارداشت: تا کنون 20 هزار و 700 واحد مسکونی روستایی در استان نوسازی شده و مابقی در دست اقدام است.
وی با اشاره به اینکه برای نوسازی این واحد ها 100 میلیون ریال تسهیلات به روستائیان پرداخت شده است، ادامه داد: رقم تسهیلات برای اجرای این طرح در سال جاری به 125 میلیون ریال افزایش یافته است.
وی گفت: با آورده مردم و تسهیلات اعطایی بنیاد مسکن تا کنون بیش از 450 میلیارد تومان در بخش نوسازی و بهسازی مسکن روستایی در استان هزینه شده است.
آسمانی مقدم به دستاوردهای اجرای این طرح در استان اشاره کرد و افزود: حفظ کاربری های کشاورزی در روستاها، ایجاد بیش از 21 هزار شغل و ایجاد روحیه شادمانی در روستاها از دستاوردهای این طرح بوده است.
وی با بینان اینکه در ساخت و نوسازی منازل روستایی تمامی جوانب فنی و مهندسی برای ساخت مسکن مقاوم رعایت شده است، تصریح کرد: 360 کارشناس و کاردان عمران نظارت بر ساخت این واحد ها را برعهده داشته اند.
مدیرکل بیناد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی همچنین از ارائه خدمات فنی و مهندسی به روستائیان در 22 دفتر خدمات فنی روستایی خبر داد و گفت: 60 تیپ نقشه در این دفاتر برای روستاییان آماده شده و برای ساخت در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی تملک و واگذاری زمین در روستاها را برای جلوگیری از تبدیل زمین های کشاورزی به مسکونی رااز دیگر وظایف بنیاد مسکن عنوان کرد و گفت: بنیاد مسکن به افراد فاقد مسکن در روستاها، زوجین جوان روستایی، آقایان مجرد بالای 25 سال سن و افراد شهری که قصد مهاجرت به روستا و سکونت دائم در آن محل را دارند زمین واگذار می کند.
وی زمین های تملک شده توسط بنیاد مسکن تا پایان سال 83 را هزار و 419 هکتار اعلام کرد و ادامه داد: طی سال های 84 تا 90 نیز بالغ بر هزار و 253 هکتار زمین برای تامین مسکن روستائیان تملک شده است.
وی گفت: هفت هزار و 794 خانوار متقاضی واگذاری زمین در روستاهای استان بوده اند که تا کنون به هزار و 824 خانوار زمین واگذار شده است.
44 هزار جلد سند روستایی در خراسان جنوبی صادر شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی از صدور 44 هزار جلد سند مسن روستایی در استان تا پایان سال گذشته در استان خبر داد.
آسمانی مقدم بیان کرد: تا پایان سال 83 بیش از 10 هزار جلد سند مکن روستایی در استان صادر شده بود که این میزان طی سالهای 84 تا 90 به بیش از 44 هزار جلد رسیده است.
وی با بیان اینکه با سند دار شدن منازل روستایی امکان استفاده روستائیان از تسهیلات بانکی فراهم می شود، اظهارکرد: تثبیت مالکیت و از بین رفتن اختلافات و کمک به توسعه اقتصادی روستا ها از دیگر مزایای سند دار شدن منازل روستایی است.
نظر شما