۲۶ فروردین ۱۳۹۱، ۱۵:۱۸

نجف زاده به مهر خبر داد:

آماده باش 29 اکیپ ویژه برای حل مشکل آب گرفتگی معابر در قم

آماده باش 29 اکیپ ویژه برای حل مشکل آب گرفتگی معابر در قم

قم - خبرگزاری مهر: معاون خدمات شهری شهرداری قم از تشکیل و آماده باش 29 اکیپ ویژه در ستاد بحران شهرداری قم برای حل مشکل آب گرفتگی در سطح شهر خبر داد.

جهانبخش نجف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با توجه به اعلام سازمان هواشناسی استان مبنی بر ادامه بارندگی ها در قم اظهار داشت: قبل از شروع بارندگی ها در ستاد بحران شهرداری قم 29 اکیپ ویژه به منظور پیشگیری و رفع هر گونه مشکلات احتمالی ناشی از ادامه بارش ها در نقاط مختلف شهر قم تشکیل شد.

وی با بیان این که اکیپ ها در هشت منطقه شهرداری قم تشکیل شده اند، یادآور شد: در خصوص رفع مشکل آب گرفتگی ها در قم قبل از این مطالعات آسیب شناسی انجام و موارد شناسایی و با توجه به مشکل هر منطقه اکیپ و ماشین آلات مورد نیاز تجهیز شد.

معاون خدمات شهری شهرداری قم در ادامه بیان داشت: این اکیپ ها بیشتر در نقاط حساس سطح شهر از جمله زیرگذرها، میادین، هسته مرکزی، اطراف حرم مطهر، جلوی بیمارستان و مراکز امدادی فعال هستند.

به کارگیری 2500 نیرو و 250 دستگاه ماشین آلات برای رفع مشکل آب گرفتگی

وی با اشاره به تعداد نیروها و ماشین آلات به کار گرفته شده در این اکیپ ها اظهار داشت: 2500 نیرو در این اکیپ ها به صورت شبانه روزی در آماده باش هستند که کار رفت و روب و هدایت آب به نهرها را به عهده دارند، به علاوه از ظرفیت 250 دستگاه ماشین آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین نیز در این کار استفاده شده است.

نجف زاده همچنین به مشکل آب گرفتگی در زیرگذرهای سطح شهر اشاره کرد و گفت: این مشکل در گذشته باعث بروز مشکلات عدیده ای در شهر قم بود که با توجه به اقدامات انجام شده از جمله استقرار موتورپمپ های ثابت در زیرگذرها و آماده باش موتورپمپ های سیار برای رفع هر گونه آب گرفتگی در اسرع وقت، این مسئله تا حد زیادی مرتفع شده است.

ظرفیت نهرهای سطح شهر قم برای بارندگی های متعارف تعریف شده است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که ظرفیت نهرهای سطح شهر قم برای بارندگی های متعارف در حدود 18 تا 20 میلی متر بارش در نظر گرفته شده است، یادآور شد: یکی از دلایل مهم آب گرفتگی در شهر قم ظرفیت پائین نهرها برای عبور آب و دلیل دوم سهل انگاری برخی شهروندان است.

معاون خدمات شهری شهرداری قم اضافه کرد: برخی از افراد اقدام به انداختن زباله و یا گذاشتن کیسه زباله های خانگی و یا مغازه ها در نهرها می کنند که این باعث می شود در موقع بروز بارندگی راه عبور آب در جوی ها مسدود شده و آب گرفتگی به وجود آید که جدای از ایجاد مزاحمت برای شهروندان، هر بار رفع این انسداد هزینه بالایی را بر شهرداری تحمیل می کند.
 

کد خبر 1576589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha