سجاد سیفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: مسابقه بینالمللی کانگورو یک مسابقه ریاضی برای دانشآموزان مختلف از دوم دبستان تا سال آخر دبیرستان است که به صورت چندگزینهای انجام میشود و هر دانشآموز میتواند در این مسابقه در پایه مربوط به خود شرکت کند.
وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقه ارتقای درک ریاضی دانشآموزان، رشد توانمندی دانشآموزان برای لذت بردن از فعالیتهای هوشمندانه، اهمیت دادن به آموزش ریاضی در تمام دنیا، ایجاد علاقه ریاضی در دانشآموزان، شناسایی دانشآموزان مستعد ریاضی و ... است.
وی افزود: این آزمون همزمان با گنبدکاووس در شهرستانهایی که خانه ریاضی دارند نیز برگزار شد.
به گزارش مهر، اوایل دهه ۱۹۸۰ یکی از معلمان ریاضی استرالیا به نام پیتر هولوران روش نوینی را برای تصحیح پرسشنامه چند گزینه ای با کامپیوتر ابداع کرد.
ابداع این روش موفقیت بزرگی برای مسابقه ملی استرالیا بود و امکان شرکت همزمان دانش آموزان را در این مسابقه فراهم میآورد، در سال ۱۹۹۱ دو معلم فرانسوی به نامهای آندره لدیک و ژان پیر بودین به پاس خدمات دوستان استرالیایی شان " مسابقه ریاضی کانگورو " را در فرانسه بنیاد نهادند.
این مسابقه فرصت مغتنمی برای تمامی نوجوانان فراهم میکند تا با شرکت در رقابتی سالم ، استعداد و علاقه خود را محک بزنند. برای نظام آموزشی نیز فرصت مناسبی است تا دانش آموزان مستعد علاقهمند به ریاضیات را شناسایی ، تشویق و هدایت کند .
مسابقه کانگورو بدون برنده است، به عبارت دیگر ، همه شرکت کنندگان به عنوان برنده نگریسته میشوند، در بعضی کشورها به همه شرکتکنندگان در روز مسابقه جوایزی اهدا میشود و برنامه های سرگرم کننده در آن روز برای آنان ترتیب میدهند
آموزش و پرورش شهرستان 300 هزار نفری گنبدکاووس درشرق استان گلستان حدود 55 هزار دانش آموز درسه دوره تحصیلی و نیز حدود 3هزار و 200 فرهنگی دارد.
نظر شما