۲۷ فروردین ۱۳۹۱، ۱۸:۳۵

باشی‌زادگان:

445 حلقه چاه غیرمجاز در دشتی وجود دارد

445 حلقه چاه غیرمجاز در دشتی وجود دارد

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از وجود 445 حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان دشتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین باشی‌زادگان ظهر یکشنبه در نشست کارگروه آب و کشاورزی دشتی اظهار داشت: در سال جاری 113 و نیم میلی متر بارندگی در شهرستان دشتی داشته‌ایم در حالی که  سال 88، 188 میلی متر و سال 90، 178 میلی‌متر بارندگی داشتیم.

وی با بیان اینکه هزار و 445 حلقه چاه در شهرستان دشتی دارای پروانه بهره برداری آب شرب، کشاورزی و صنعت هستند، اضافه کرد: 445 حلقه چاه غیرمجاز در دشتی وجود دارد و حدود 500 نفر متقاضی پروانه حفاری هستند و در نوبت بسر می‌برند.

معاون شرکت آب منطقه ای بوشهر افزود: افزایش روز افزون جمعیت و نیاز مبرم به آب از یک سو و محدودیت منابع از سوی دیگر توازن موجود را برهم زده به طوری که شاهد کاهش گسترده منابع آب در استان هستیم.

وی ادامه داد: جمع‌آوری اطلاعات و مدارک لازم برای تشکیل پرونده برای اشخاصی که مبادرت به حفر چاه غیرمجاز یا عدول از مفاد پروانه صادره می‌کنند اعم از مالک چاه و یا مالک حفاری، از دیگر وظایف گروه‌های گشت و بازرسی است.

باشی‌زادگان اضافه کرد: پوشش بتنی 355 کیلومتر از 367 کیلومتری کانال‌های چهار شبکه آبیاری و زهکشی استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی صورت گرفته است.

پرداخت 3 میلیارد و 800 میلیون تومان غرامت کشاورزی

رئیس بانک کشاورزی خورموج نیز گفت: در سال گذشته 3 میلیارد و 800 میلیون تومان غرامت به بخش‌های مختلف زراعت، نخیلات، دام، زنبور و مرغداری‌ها پرداخت شده است.

امرالله خواجه اضافه کرد: در سال جاری 3 هزار و 890 هکتار در بخش زراعت گوجه فرنگی و گندم بیمه شده است که تاکنون 3 میلیارد تومان بایت سرما زدگی گوجه کارانی که بیمه شده‌اند آماده پرداخت است.

وی با بیان اینکه از 38 هزار بیمه‌ای که در شهرستان صورت گرفته 30 هزار هکتار غرامت پرداخت شده است، افزود: جذب یک‌میلیارد تومان از منابع تکلیفی با تلاش جهاد کشاورزی در دست اقدام است که در قالب ماده 28 برای کشاورزان انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی دشتی نیز گفت: بخش کشاورزی از جمله رکن‌های اساسی و مهم اقتصاد و امنیت کشور از نظر اشتغال، تولید، صادرات، حفاظت و بهره‌برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی، توسعه تحقیقات و فناوری‌ها، به‌ویژه توسعه مشارکت مردمی است.

امرالله فاریابی افزود: پس از پیروزی انقلاب به طور مستمر، توسعه و عمران روستاهای کشور همواره مورد توجه و تایید قانون‌گذاران، برنامه‌ریزان و دستگاه‌های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه کشاورزی، روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده که اقدامی قابل تقدیر است.

فاریابی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌های بنیادین و اصولی امام خمینی(ره) توجه خاص به موضوع کشاورزی به عنوان یکی از اصلی‌ترین محورهای توسعه بوده است.

کد خبر 1577722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha